Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Φωτογραφία-μυστήριο: Το 70s φάντασμα με το ροζ κοστούμι

Μπροστά σε μια ανατριχιαστική έκπληξη βρέθηκε μια γυναίκα από το Τέξας, όταν κοίταξε τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει με το κινητό της, καθώς -χωρίς να το ξέρει- φωτογράφησε ένα φάντασμα!

Η Μαρσέλα Ντέιβις προσπαθούσε να βγάλει μια καλή φωτογραφία του ανιψιού της έξω από το σχολείο του. Ο μικρός όμως δεν έμενε ήσυχος, μέχρι που γύρισε την πλάτη στη θεία του και της είπε να σταματήσει να τον φωτογραφίζει. Η τελευταία φωτογραφία που πρόλαβε να βγάλει η κ. Ντέιβις είναι τη στιγμή που το αγόρι έχει στρέψει το κεφάλι του. Στο βάθος όμως μια περίεργη μορφή έχει κάνει την εμφάνισή της…

Αν προσέξει κάποιος προσεκτικά τη φωτογραφία, μπορεί να διακρίνει μια αχνή ανδρική φιγούρα, που φοράει ένα ροζ σακάκι, ροζ παντελόνι καμπάνα και μια σκουρόχρωμη μπλούζα.

Δίπλα του στέκεται και μια γυναικεία μορφή, που όμως με μεγάλη δυσκολία διακρίνεται. Η κ. Ντέιβις δήλωσε ενθουσιασμένη με τη μεταφυσική της ανακάλυψη. Ποτέ πριν δεν είχε δει φάντασμα και παρότι πολλοί αμφισβητούν τα «αποδεικτικά» της στοιχεία, αυτή επιμένει: «Πιστεύω ότι πρόκειται για κάτι μη φυσιολογικό».

Το φάντασμα της κ. Ντέιβις, λόγω του ενδυματολογικού του στυλ, χαρακτηρίστηκε ’70s καθώς η φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Ετικέτες , ,