Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Τα πνεύματα υπάρχουν

Κάποτε ήταν ένα κοριτσάκι που κάθε βράδυ στον ύπνο της ερχόταν ένα πνεύμα και της έλεγε ότι θα την σκοτώσει.Το κοριτσάκι φοβισμένο το είπε στους γονείς του. Για να τους το αποδείξει τους είπε να κοιμηθούνε όλοι μαζί για να δούνε το πνεύμα. Το πρωί ήρθε και το πνεύμα δεν εμφανίστηκε. Τότε οι γονείς της έξαλλοι ετοιμάζονται να φύγουν για την δουλειά. Τότε εμφανίζετε το πνεύμα στο κοριτσάκι και του λέει : τώρα που με πρόδωσες όταν μείνεις μόνη σου θα ΠΕΘΑΝΕΙΣ!!!!

Τότε το κοριτσάκι έτρεξε στους γονείς της και τους είπε να μην την αφήσουν μόνη. Τότε η μαμά της της είπε ότι θα σε κλειδώσω σε ένα δωμάτιο για να καταλάβεις ότι δεν υπάρχουν πνεύματα.Έτσι και έγινε. Την κλείδωσαν και έφυγαν για την δουλεία.Μόλις ήρθανε άνοιξαν το δωμάτιο όπου είχαν κλειδώσει το κοριτσάκι. Τότε βρήκαν το κοριτσάκι μαχαιρωμένο και στον τοίχο να λέει: ΆΜΑ ΜΕ ΠΡΟΔΏΣΕΤΕ ΈΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΉΞΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΊΣ!!!!!

Τότε πήγαν στην αστυνομία και είπαν τη συνέβη. Οι αστυνομικοί φυσικά δεν τους πίστεψαν. Την άλλη μέρα οι αστυνομία έστειλε δικούς τους ανθρώπους για να τους οδηγήσουν στο τρελοκομείο . Όταν άνοιξαν την πόρτα είδαν τους γονείς του κοριτσιού κρεμασμένοι από τον πολυέλεο και στο ταβάνι να γράφει: ΤΑ ΠΝΕΎΜΑΤΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ!!!!

Τότε οι αστυνομικοί πήγαν να φύγουν αλλά οι πόρτες και τα παράθυρα έκλεισαν. Από τότε δεν ξαναείδαν τους αστυνομικούς. Και όποιος πήγανε στο σπίτι αυτό είχε την ίδια κατάληξη!!!!!

Δείτε όλες της Τρομακτικές μας Ιστορίες στον Κατάλογος Ιστοριών
Πηγή: zoze04, http://nightcastle.board-directory.com/

Ετικέτες ,

7 σχόλια:

Τη 22 Μαΐου 2012 στις 9:33 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

ouaou katouri8ika apo to fovo! tremoun ta mpoutia mou!! xaxaxax..poios koutos 8a tromaze me afto???

 
Τη 1 Νοεμβρίου 2014 στις 1:13 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

o kolos mu

 
Τη 5 Νοεμβρίου 2014 στις 9:48 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

γαμάω το πέος όλων σας !! είμαι σχιζοφρενής

 
Τη 5 Νοεμβρίου 2014 στις 9:52 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

όλα τα πουλιά πετούν και μυρίζουν το πέος μας... θα πάω στην χωχαρούπα όπου εκεί έχει πολλα πουλιά και θα τα δω να κάνουν έρωτα με τον Γκλογκλο του παρισιού !! πάσχοντες

 
Τη 24 Ιουλίου 2015 στις 11:20 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Νννναι, νομιζου πως ειναι αυτο τρομακτικο;

 
Τη 10 Σεπτεμβρίου 2016 στις 3:28 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Με τις κατάλληλες τροποποιήσεις και τα κατάλληλα εφέ, γίνεται ενα πάρα πολυ τρομακτικό αποτέλεσμα!
https://www.youtube.com/watch?v=5yr3wvUyR5E

 
Τη 17 Φεβρουαρίου 2017 στις 10:57 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Θεοί εστέ και υιοί του Υψίστου άπαντες". Και ό,τι πιστεύουμε γίνεται, διότι το γεννάμε ως θεοί,αφού είμαστε Ένα με τον Θεόν. Τι γεννάμε όμως; Ας επιτρέψουμε το ορθόν και αληθινόν, την αγάπη,τον Χριστό...τούτο εστί Χριστού-γεννα ....Χριστός να γεννηθεί στην κάθε ψυχή.

https://www.youtube.com/watch?v=Z8lSzRkg-p0

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα