Καλός ήρθατε στο κάστρο του Spooky Greek Story!!! Θα είμαι ο οδηγός σας γι' αυτό το βράδυ. Μπορείτε να με φωνάζετε Lord Ellanor. Κατάγομαι από την σκοτεινή και άγρια Τρανσιλβανία και είμαι γόνος μιας πολύ γνωστής οικογενείας. Όμως αυτό ας το αφήσουμε για το δείπνο (ΜΟΥΥΥΧΑχα!!!)... οΟο! Μην τρομάζετε! Μάλλον φταίει το κηροπήγιο με το κερί που κρατάω. Περάστε μέσα! Βλέπετε ο καλός μου υπηρέτης, ο Ίγκορ, βρίσκετε σε αδεία και ξέχασε να πληρώσει την ΔΕΗ πριν φύγει...

Έχω πολλά χρονιά να δω νυχτερινούς ταξιδιώτες. Βλέπετε τώρα με την πρόοδο της τεχνολογίας και των επιστήμων λιγόστεψαν οι επισκέπτες μας. Αχ! θυμάμαι τότε, που μαζευόμασταν γύρω από το τζάκι και λέγαμε τρομακτικές ιστορίες. Μήπως θέλετε να σας πω μερικές που ξέρω; Αν ναι περάστε παρακαλώ από δω στο στο σαλόνι! Μια ζεστή φωτιά μας περιμένει...
[Πατήστε εδώ για να διαβάσετε Τρομακτικές Ιστορίες]

Ή μήπως προτιμάτε να μάθετε τα τελευταία κουτσομπολιά από τον κόσμο του παραφυσικού, των προλήψεων και του μυστηρίου; Αν ναι, τότε ακολουθείστε με στην κουζίνα, ε να μην τσιμπήσουμε και κάτι...

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011

Ο Δαίμονας και η Γιαγιά

Συνέβη πριν τρία χρόνια στη γιαγιά μου. Εκεί που κοιμόταν αισθάνθηκε ένα πλάσμα σε μέγεθος μικρού παιδιού να ανεβαίνει πάνω της προσπαθώντας να την πνίξει

Η γιαγιά μου, όπως είναι λογικό εξάλλου, ξύπνησε και είδε πάνω της να είναι γαντζωμένο ένα πλάσμα κόκκινο με αρκετά τρομακτικό πρόσωπο..! Το δέρμα του δεν ήταν σαν το δικό μας αλλά ήταν κάπως ανάγλυφο σαν να έχει καεί..! το πλάσμα μόλις την είδε έμεινε ακίνητο και την κοίταζε αρκετά επίμονα..!

Η γιαγιά μου τρόμαξε πολύ και προσπάθησε να ξυπνήσει τον παππού μου ο οποίος κοιμόταν διπλά της! Όμως όταν άρχισε να τον σκουντάει και να του φωνάζει για να ξυπνήσει κατάλαβε αμέσως ότι ο παππούς μου δεν θα ξύπναγε και έτσι έπρεπε να αντιμετωπίσει μόνη της εκείνο το τρομακτικό πλάσμα.

Η γιαγιά φοβισμένη άρχισε να κοιτάει από δω κι από κει για να βρει τπτ με το οποίο θα μπορούσε να χτυπήσει αυτό το φοβερό πλάσμα! μόλις το μάτι της έπεσε στο κομοδίνο αμέσως κατάλαβε την αιτία που αυτό το πλάσμα ήταν τώρα ακίνητο και φοβισμένο!
Ήταν μια εικόνα της Παναγιάς που έχει εκεί κοντά η γιαγιά μου για καλό και για κακό!

Μόλις λοιπόν αυτός ο μικρός δαίμονας συνειδητοποίησε ότι η γιαγιά μου έχει καταλάβει την αιτία που ήταν τόσο φοβισμένος έδειξε ότι το ξεπέρασε και ήταν έτοιμος να πνίξει τη γιαγιά μου για τα καλά!

Τότε έγινε μια πραγματικά μεγάλη μάχη ανάμεσα στο δαίμονα και στη γιαγιά μου! Αναποδογυρίσανε πολλές φορές πάνω στο κρεβάτι μέχρι που τώρα η γιαγιά μου ήταν από πάνω και ο δαίμονας από κάτω!

Το πλάσμα θέλοντας να ξεφύγει αλλά και να κάνει κακό στη γιαγιά έμπηξε τα νύχια του ακριβώς στο μέρος που βρίσκονται τα πλευρά μας! Έβγαλε αμέσως το χέρι του και η γιαγιά μου άρχισε τότε να λέει το πάτερ ημών για να διώξει το δαίμονα από το σπίτι!!!!!

Τα κατάφερε αλλά τώρα ήταν αρκετά χτυπημένη για να κάτσει να σκεφτεί τι θα γίνονταν όλα αυτά τα αίματα από τη ντουλάπα και από τους τοίχους!

Την άλλη μέρα πήγαν στο σπίτι η μαμά μου και μια θεία μου για να καθαρίσουν το σπίτι και αντίκρισαν ένα δωμάτιο με πεσμένη κάτω και σπασμένη την εικόνα αυτή της Παναγίας! Τα ντουλάπια ήταν γεμάτα αίματα και το ίδιο και τα σεντόνια!

Η γιαγιά μου τους εξήγησε τι ακριβώς έγινε! Δεν είχαν πειστεί μέχρι τη στιγμή που η γιαγιά μου σήκωσε τη μπλούζα της και τους έδειξε τα πέντε νύχια τα οποία μέχρι και σήμερα έχουν μείνει πάνω στο σώμα της!

Από τότε η γιαγιά μου πάντα πριν κοιμηθεί βγαίνει έξω στη βεράντα και κάνει το σταυρό της κοιτώντας όλες τις μεριές του δρόμου! Μετά πάει και κοιμάται αλλά πάντα έχει διπλά της μια εικόνα της Παναγίας!

Το στίγμα αυτό έχει μείνει από τότε και η γιαγιά μου δε μπορεί να κοιμηθεί πολλές ώρες συνεχόμενα! Περίπου κάθε τρεις ώρες ξυπνάει!! Όταν πρωτάκουσα την ιστορία αυτή η αλήθεια είναι πως δεν πίστεψα τπτ και για αυτό έχω κάπως μετανιώσει, αλλά μόλις είδα κι εγώ τα σημάδια αυτά πείστηκα για τα καλά.....!!!

Όταν μετά από κάποιο καιρό που όλα αυτά εγώ τα συζήτησα με τη μαμά μου, μου είπε πως όντος εκείνη και η θεία μου καθάρισαν κάποια αίματα από τα έπιπλα αλλά πιθανώς η γιαγιά μου αυτά όλα να τα ονειρεύτηκε! Ίσως όλα αυτά να τα πιστεύει και η μαμά μου αλλά να μου τα λέει για να μην φοβηθώ! Παίζει κι αυτό..! Τι να πω..? Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε εκείνο το βραδύ αλλά μπορώ να πω πως αυτά τα σημάδια ήταν αρκετά φοβερά!

Το όλο περίεργο είναι πως όταν αργότερα η γιαγιά μου πήγε στην εκκλησιά για να δει τι μπορεί να γίνει με αυτά τα νύχια και αν πρέπει να τα βγάλει, ο ιερέας της είπε ότι δεν πρέπει να τα βγάλει γτ από δω και πέρα αυτά θα λειτουργούν κάπως σαν φυλαχτό.....!!!!

2 σχόλια:

  1. poli "nightmare on elm street" vlepis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ??????????????ΟΣΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΙΣΤΕΥΤΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή