Καλός ήρθατε στο κάστρο του Spooky Greek Story!!! Θα είμαι ο οδηγός σας γι' αυτό το βράδυ. Μπορείτε να με φωνάζετε Lord Ellanor. Κατάγομαι από την σκοτεινή και άγρια Τρανσιλβανία και είμαι γόνος μιας πολύ γνωστής οικογενείας. Όμως αυτό ας το αφήσουμε για το δείπνο (ΜΟΥΥΥΧΑχα!!!)... οΟο! Μην τρομάζετε! Μάλλον φταίει το κηροπήγιο με το κερί που κρατάω. Περάστε μέσα! Βλέπετε ο καλός μου υπηρέτης, ο Ίγκορ, βρίσκετε σε αδεία και ξέχασε να πληρώσει την ΔΕΗ πριν φύγει...

Έχω πολλά χρονιά να δω νυχτερινούς ταξιδιώτες. Βλέπετε τώρα με την πρόοδο της τεχνολογίας και των επιστήμων λιγόστεψαν οι επισκέπτες μας. Αχ! θυμάμαι τότε, που μαζευόμασταν γύρω από το τζάκι και λέγαμε τρομακτικές ιστορίες. Μήπως θέλετε να σας πω μερικές που ξέρω; Αν ναι περάστε παρακαλώ από δω στο στο σαλόνι! Μια ζεστή φωτιά μας περιμένει...
[Πατήστε εδώ για να διαβάσετε Τρομακτικές Ιστορίες]

Ή μήπως προτιμάτε να μάθετε τα τελευταία κουτσομπολιά από τον κόσμο του παραφυσικού, των προλήψεων και του μυστηρίου; Αν ναι, τότε ακολουθείστε με στην κουζίνα, ε να μην τσιμπήσουμε και κάτι...

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

Μυστηριώδες τέρας τρομοκρατεί τους κατοίκους της Ναμίμπια

Μυστηριώδες τέρας τρομοκρατεί τους κατοίκους της Ναμίμπια!!Κάτοικοι της βόρειας Ναμίμπιας στην Αφρική, ανέφεραν ότι τρομοκρατούνται τον τελευταίο καιρό από ένα παράξενο πλάσμα που μοιάζει με υβρίδιο σκύλου και γουρουνιού, το οποίο θεωρούν ότι είναι δημιούργημα μαύρης μαγείας.
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, το περίεργο ζώο είναι λευκό με κεφάλι σκύλου και σώμα μεγάλου γουρουνιού, ενώ δεν έχει καθόλου τρίχωμα. Το τέρας, όπως το χαρακτηρίζουν έχει επιτεθεί σε σκύλους, κατσίκες και άλλα οικόσιτα ζώα, ενώ όπως λένε δεν μοιάζει με τίποτα που έχουν ξαναδεί.

Οι τοπικές κοινωνίες έχουν θορυβηθεί ιδιαίτερα από την παρουσία του και οι κάτοικοι κυκλοφορούν πάντα οπλισμένοι και σε ομάδες, φοβούμενοι κάποια επίθεση από το τέρας.

Μάλιστα, αξιωματούχοι της αστυνομίας, μιλώντας σε τοπικά μίντια, χαρακτήρισαν το τέρας αποτέλεσμα μαύρης μαγείας, ενώ αναφέρθηκαν σε έναν ηλικιωμένο ο οποίος είναι διάσημος στην περιοχή επειδή «κατέχει την τέχνη των μαύρων τεχνών και έχει στο παρελθόν δημιουργήσει αλλόκοτα πλάσματα, τα οποία είχε ως κατοικίδια».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με έρευνα του 2010 στην υποσαχάρια Αφρική, περισσότεροι από τους μισούς συμμετέχοντες δήλωσαν ότι πιστεύουν στην μαγεία.

Πηγή: http://ierosagon.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου