Καλός ήρθατε στο κάστρο του Spooky Greek Story!!! Θα είμαι ο οδηγός σας γι' αυτό το βράδυ. Μπορείτε να με φωνάζετε Lord Ellanor. Κατάγομαι από την σκοτεινή και άγρια Τρανσιλβανία και είμαι γόνος μιας πολύ γνωστής οικογενείας. Όμως αυτό ας το αφήσουμε για το δείπνο (ΜΟΥΥΥΧΑχα!!!)... οΟο! Μην τρομάζετε! Μάλλον φταίει το κηροπήγιο με το κερί που κρατάω. Περάστε μέσα! Βλέπετε ο καλός μου υπηρέτης, ο Ίγκορ, βρίσκετε σε αδεία και ξέχασε να πληρώσει την ΔΕΗ πριν φύγει...

Έχω πολλά χρονιά να δω νυχτερινούς ταξιδιώτες. Βλέπετε τώρα με την πρόοδο της τεχνολογίας και των επιστήμων λιγόστεψαν οι επισκέπτες μας. Αχ! θυμάμαι τότε, που μαζευόμασταν γύρω από το τζάκι και λέγαμε τρομακτικές ιστορίες. Μήπως θέλετε να σας πω μερικές που ξέρω; Αν ναι περάστε παρακαλώ από δω στο στο σαλόνι! Μια ζεστή φωτιά μας περιμένει...
[Πατήστε εδώ για να διαβάσετε Τρομακτικές Ιστορίες]

Ή μήπως προτιμάτε να μάθετε τα τελευταία κουτσομπολιά από τον κόσμο του παραφυσικού, των προλήψεων και του μυστηρίου; Αν ναι, τότε ακολουθείστε με στην κουζίνα, ε να μην τσιμπήσουμε και κάτι...

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Τρομακτική Ιστορία: Παραμονή Γάμου

Το ζευγάρι της ιστορίας μου γνωρίστηκε στο Γυμνάσιο, τη χρονιά του 1975.Με την πρώτη ματιά ερωτευτήκανε αλλά δεν τολμούσε ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος να κάνει την πρώτη κίνηση. Ο καιρός περνούσε και ήρθε η ώρα να πούνε αντίο στη χρονιά που πέρασε.

Έγινε ένα μεγάλο πάρτι κι εκεί τα δύο παιδιά ήρθανε πιό κοντά και καταλήξανε επιτέλους μαζί. Ο έρωτάς τους ήταν δυνατός και άντεξε τα πάντα. Ακόμα κι όταν ήταν χωριστά για 4 χρόνια που σπουδάζανε σε διαφορετικές πόλεις, ακόμα κι όταν το αγόρι έφυγε φια φαντάρος και ζήσανε άλλον ένα ενάμισι χρόνο χωριστά.

Όταν τελειώσανε όλα αυτά όμως ορκιστήκανε οτι δεν θα ξαναζήσουνε χωριστά ποτέ ξανά. Αποφασίσανε να παντρευτούνε αλλά πρίν απο αυτό θα ζούσανε για λίγο καιρό μαζί μέχρι να ετοιμαστούν όλα για το γάμο. Η μετακόμιση έγινε και για πρώτη φορά μετά απο τόσα χρόνια ήταν μαζί στο σπίτι τους και τίποτα πια δεν θα τους κρατούσε χωριστά. Το πρώτο τους βράδυ το περάσανε να συζητάνε για το μέλλον τους να κάνουνε σχέδια και έρωτα.

Το δεύτερο βράδυ πέσανε στο κρεβάτι τους μέσα στην απόλυτη ευτυχία. Μέσα στη νύχτα όμως το αγόρι άκουσε κάτι που δεν ήταν γνώριμος ήχος. Ξύπνησε και σηκώθηκε απο το κρεβάτι του να δεί τι ακριβώς ήτανε, πήγε να βγεί απο το δωμάτιο αλλά έξω απο το δωμάτιο δεν ακουγόταν τίποτα. Μπαίνει πάλι μέσα και άκουγε πάλι το ίδιο, δεν μπορούσε να καταλάβει ήτανε και απο που ερχότανε. Ηταν σαν ζώο που ανάσαινε βαριά. Αποφάσισε να ξυπνήσει την κοπέλα του και να βγούνε μαζί απο το δωμάτιο, δεν ήθελε να την αφήσει μόνη της.

Πλησίασε σιγά σιγά για να μην την τρομάξει και με τρόμο συνηδητοποίησε οτι ο ήχος έρχεται απο την αγαπημένη του. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι γινότανε, την κοιτούσε ξανά και ξανά και όμως φαινότανε τόσο γαλήνια, και αυτός ο ήχος, τρομακτικός.

Τι να συμβαίνει άραγε σκεφτότανε. Την άλλη μέρα δεν είπε τίποτα στην κοπέλα περίμενε να έρθει το βράδυ να δεί αν θα ξαναγίνει το ίδιο ή αν όλα αυτά τα ονειρεύτηκε. Δυστυχώς όμως το ίδιο πράγμα συνεχίστηκε και το επόμενο βράδυ και το επόμενο και το παραεπόμενο, μέχρι που το παιδί άρχισε να το συνηθίζει και κοιμότανε και ο ίδιος δίπλα στη κοπέλα του σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Για πολύ καιρό όλα ήταν παραπάνω απο καλά και ο καιρός πλησίαζε για το γάμο, οι προετοιμασίες είχαν ολοκληρωθεί και σε 2 Κυριακές ήταν το ευτυχές γεγονός. Ενα βράδυ λοιπόν που πέφτουν για ύπνο το αγόρι είχε πολύ ανήσυχο ύπνο, έβλεπε εφιάλτες και ακριβώς στις 3 η ώρα τα μεσάνυχτα, πετάχτηκε απο τον ύπνο του ιδρωμένος και τρομοκρατημένος με αυτά που είχε δεί. Το ίδιο συνεχίστηκε κάθε βράδυ και ακριβώς στις 3 η ώρα πεταγότανε απο τον ύπνο του. Του είχε φανεί παράξενο βέβαια που η κοπέλα του παρόλο που ξυπνούσε εκείνος μες στις φωνές εκείνη ποτέ δεν είχε καταλάβει τίποτα.

Το αγόρι είχε αρχίσει να μην νοιώθει καλά με όλη αυτή την κατάσταση αλλά παρόλο που ακόμα και η ίδια του η κοπέλα τον τρόμαζε βγάζοντας αυτό τον ήχο δεν ήθελε να της πεί τίποτα. Αποφάσισε να πάει σε κάποιον που ήξερε απο αυτά, είχε πειστεί πλέον οτι κάτι τους κυνηγάει κάποιο πνεύμα ήθελε να τους κάνει κακό. Αλλά όλα με τη σειρά τους σκέφτηκε πρώτα ήθελε να γίνει ο γάμος και μετά όλα τα άλλα.

Παραμονή του γάμου και το παιδί είχε εξαντληθεί, δεν κοιμότανε καλά. Αποφάσισε να πάρει κάποιο φάρμακο να κοιμηθεί για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της επόμενης
μέρας, μόνο που αυτή τη φορά το όνειρο ήταν πολύ αληθινό. Το σκηνικό ήταν το ίδιο, έβλεπε ανθρώπους παλουκωμένους ακόμα ζωντανούς να ουρλιάζουν για την ζωή τους, βασανιστήρια και αίμα παντού να κυλάει σαν ποτάμι ανάμεσα απο τα πόδια του, και ήταν όλοι άντρες μόνο άντρες παθαίνανε όλα αυτά τα δεινά.

Σε μια στιγμή βλέπει μια γυναίκα να τον πλησιάζει και να του λέει ''Μην παντρευτείς αυριο αυτή τη γυναίκα αν θέλεις να ζήσεις''

''Γιατί'' ρώτησε το αγόρι '' είμαι πολύ ευτυχισμένος μαζί της, την αγαπάω''

''Ολοι αυτοί που βλέπεις να βασανίζονται γύρω σου, κάποτε ήταν κι αυτοί ευτυχισμένοι μαζί της και εκείνους τους είχα προειδοποιήσει αλλά κανείς μέχρι σήμερα δεν με άκουσε και τώρα βασανίζονται αιώνια''

''Μα ποια είσαι?''

''Δεν έχει σημασία ποιά είμαι εγώ, σημασία έχει με ποια έχεις να κάνεις εσύ, σήκω και φύγε πριν να είναι αργά''

Συνέχισε να βλέπει όλη αυτή τη φρίκη γύρω του και δεν μπορούσε άλλο. Πετάχτηκε από τον ύπνο του και αντίκρισε κάτι απρόσμενο, η κοπέλα του ήταν ξύπνια και ήταν ακριβώς από πάνω του και τον κοιτούσε με βλέμμα που ποτέ δεν τον είχε ξανακοιτάξει και του λέει ''ετοιμάζεσαι να φύγεις?''
''Όχι'' της απάντησε το παιδί

Την άλλη μέρα όλοι είχαν πάει στο γάμο και όλα ήταν έτοιμα. Το αγόρι όμως έφυγε την ώρα που η αγαπημένη ξανακοιμήθηκε και δεν κοίταξε πίσω του.

Όταν ξύπνησε η κοπέλα και κατάλαβε ότι το αγόρι είχε φύγει δεν μπορούσε να το πιστέψει έπρεπε να βρεί γρήγορα κάποιον άλλο να την ερωτευτεί γιατί αλλιώς ο καιρός έφτανε κι εκείνη έπρεπε να πιεί το αίμα του αν ήθελε να ζήσει.

Πηγή: black widow

16 σχόλια:

 1. afou glitwse t agori pali kala

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Pooo kale ayth mallon eixe thn katara mesa tis....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. μην το πει ουτε του παππα ο νεαρος!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δηλαδή αυτή ήταν βρυκόλακας? Και γιατί δεν του έπεινε το αίμα? Περίμενε να τον παντρευτεί πρώτα!!!!!!!! Τι κουφό!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. daimonas itane..oxi vrikolakas...eleos...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Φοβερή τρομακτική ιστορία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. εντομεταξύ αυτός ο νεαρός έβλεπε κατα τη γνώμη μου φοβερά όνειρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πολυ γαματη ιστορια. Απο τις λιγες που με κανουν και τρομαζω.....Ευτηχως που σωθηκε το αγορι ;ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ti malakas p den efeyge mono apo ton hxo

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. τι??Αυτο ηταν ολο??Διαβαζα και εγω,και περιμενα να τρομα3ω και να μην μπορω να κοιμηθω..Ελεοςς!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Φοβόμουν μην τον σκοτώσει απ την αρχή. Πάλι καλά που άκουσε την άλλη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Tromaksa para polu egw k h poutana h antonela kai h danah...o filos o hlias me th ducati monster kai h apaisiothta me ton patos...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ποπο απο τις λιγες ιστοριες που με εκαναν να χεστω πανω μου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Γιατι περιμενε πρωτα να τον παντρευτει και μετα να του πιει το αιμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Γιατι περιμενε πρωτα να τον παντρευτει και μετα να του πιει το αιμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή