Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Τρομακτικές Ιστορίες : Ινδιάνικη απειλή


O Douglas και ο Peter ήταν φίλοι για πολλά χρόνια. Όταν ο πρώτος βρήκε  δουλεία σε μια αγροτική έκταση κοντά στην έρημο Mojave  της California, πήρε μαζί και το φίλο του. Βέβαια τότε δεν μπορούσε να φανταστεί σε τι μπελάδες τον έβαζε…

Ο Peter από τις πρώτες κιόλας μέρες άρχισε να φέρεται παράξενα στη δουλεία. Σταμάτησε να κοιμάται, να τρώει, ήταν συνεχώς ανήσυχος, είχε απομακρυνθεί από τα άλλα μέλη της ομάδας και δε μιλούσε πλέον ούτε στον καλύτερό του φίλο. Μια μέρα λοιπόν ο Douglas aαποφάσισε να του μιλήσει για να δει τι συνέβαινε. Ο Peter με μεγάλο δισταγμό άρχισε να του μιλάει. Του είπε πως αν άκουγε όσα είχε να του πει θα τον περνούσε σίγουρα για τρελό και θα γελούσε μαζί του, όμως ο Doug επέμεινε να ακούσει την ιστορία.

Ο Peter λοιπόν του είπε πως το μέρος στο οποίο δούλευαν ήταν στοιχειωμένο και ότι μια νύχτα γύρω στις δύο η ώρα έζησε μια συγκλονιστική εμπειρία. Είχε βγει στο χωράφι για να ελέγξει αν όλα λειτουργούσαν όπως έπρεπε, όταν ξαφνικά άκουσε ουρλιαχτά από λύκους. Του φάνηκε περίεργο αφού η έκταση στην οποία εργαζόταν βρισκόταν στη μέση του πουθενά και τριγύρω δεν υπήρχαν δέντρα ή νερό για να καταφέρει να επιζήσει οποιοδήποτε άγριο ζώο.

Τελικά τα ουρλιαχτά σταμάτησαν, αλλά ξανά άρχισαν μετά από πέντε λεπτά. Εκείνη τη στιγμή μάλιστα του φάνηκε πως είδε με την άκρη του ματιού του κάτι να κινείται κοντά στο συρματόπλεγμα. Γύρισε εντελώς το κεφάλι του να δει τι ήταν και τότε κοκάλωσε με αυτό που αντίκρισε! Έξι Ινδιάνοι πάνω στα άλογά τους με πολεμική ενδυμασία, με τόξα και βαμμένα τα πρόσωπά τους πλησίαζαν! Πέρασαν μέσα από το φράχτη σαν να ήταν άυλοι και άρχισαν να βγάζουν πολεμικές κραυγές και να κινούνται προς το μέρος του με μανία! Εκείνος τρομοκρατήθηκε και άρχισε να τρέχει! Ευτυχώς πρόλαβε να κρυφτεί μέσα στο φορτηγό του. Μετά από λίγο, μόλις σήκωσε το κεφάλι του για να δει τι γινόταν, εκείνοι είχαν εξαφανιστεί!

Ο Peter διηγήθηκε ακόμα ένα περίεργο περιστατικό. Ένα βράδυ αργά καθόταν στο χωράφι και έπλενε κάποια εξαρτήματα, όταν ξαφνικά ένιωσε κάτι παράξενο και γύρισε το κεφάλι του πίσω. Εκείνη την ώρα είδε έναν άνδρα να στέκεται φορώντας  χαρακτηριστική ενδυμασία του 1800 και να τον κοιτάζει όχι απειλητικά, αλλά αντίθετα, με σεβασμό! Μετά από λίγο ο άνδρας εξαφανίστηκε! Λίγα βράδια αργότερα ο Peter είδε μπροστά του ένα κοριτσάκι με ενδυμασία του 1800 να παίζει χαρούμενο και άκουγε παιδικές φωνές και γέλια από το πουθενά!

Μετά από όλα όσα άκουσε από το φίλο του ο Doug αποφάσισε να επισκεφτεί την πιο κοντινή πόλη για συναντήσει κάποιον ιστορικό. Εκείνος τελικά του διηγήθηκε ότι στο σημείο που σήμερα εργάζονταν οι άνδρες, το 1800 βρισκόταν μια αποικία. Οι περισσότεροι άνδρες της αποικίας κάποια στιγμή έφυγαν ταξίδι για να αγοράσουν προμήθειες. Τότε μερικοί Ινδιάνοι βρήκαν ευκαιρία να εισβάλουν στην αποικία και να την καταστρέψουν μαζί με όσους κατοίκους βρίσκονταν εκεί!!!

Ετικέτες , ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα