Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Δολοφονία ή αυτοκτονία: Η φωτογραφία που διχάζει ακόμα και τους ειδικούς

Πολύ συζήτηση γίνεται τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο με μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε μια γυναίκα νεκρή στο σπίτι της.


Οι λεπτομέρειες της φωτογραφίες μπερδεύουν καθώς άλλοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για αυτοκτονία και άλλοι για δολοφονία. Ποια είναι η δικιά σας γνώμη;


Ετικέτες

10 σχόλια:

Τη 11 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8:45 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Amalthea4 είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΤΥΛΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ. Η ΛΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΗΣ ΧΕΡΙ ΚΛΠ...
ΤΟ ΟΠΛΟ, ΟΜΩΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ, ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑ.
ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΗΣ. ΕΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΕΣΤΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΗΣ; ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΩΝΤΩΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΟΝΤΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡ.

 
Τη 13 Δεκεμβρίου 2016 στις 12:54 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΛΗΣ.ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΙ.

 
Τη 6 Φεβρουαρίου 2017 στις 4:06 π.μ. , Ο χρήστης Blogger ινα είπε...

δολοφονια διοτι το ααιμα στον τοιχο δεν ειναι σωστο αν ειχε αυτοπυρποληθη και συνυθος οταν αυτοκτονουν γυναικες συμαδεβουν στο στηθος!

 
Τη 28 Φεβρουαρίου 2017 στις 6:22 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Μαλον αυτοχτονια

 
Τη 18 Μαρτίου 2017 στις 1:20 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Ειναι δολοφονια!!!
Το σεναριο που σκεφτηκα:
Η γυναικα καθετε και γραφει ενα γραμμα (ειναι αρηστεροχειρας αφου το στυλο βρησκεται στην αριστερη μερια, το ιδιο και η λαμπα). Ενω λοιπον εγραφε και εκανε το τσιγαρο της καποιος την πυροβολησε απο την αριστερη μερια του κρανιου. Εδω ο δολοφονος ηταν βιαστηκος γιατι τοποθετησε την θανουσα ανασκελα ωστε να μοιαζει με αυτοκτονια (η γραμμη αιματος στο δεξι ημισφαιριο του κρανιου δηλωνει την φορα της σφαιρας).Ακομα τοποθετησε το οπλο στο δεξι χερι του θυματος, πραγμα παραξενο εως και παραλογο.Το προβλημα ειναι......η σφαιρα βρησκεται στο τραπεζι που δεν εξηγει γιατι να τοποθετηθει εκει.
Ευχαριστω!!....

 
Τη 20 Μαρτίου 2017 στις 2:40 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Ξεκάθαρα αριστερόχειρη,και κρατά το όπλο στο δεξί. Οι αριστερόχειροι καπνιστές συνηθίζουν να κρατάνε το τσιγάρο στο δεξί χέρι, για να έχουν το λειτουργικό τους χέρι ελεύθερο, εδώ όμως βλέπουμε να ισχύει ό,τι θα ίσχυε για κάποιον δεξιόχειρα. Επίσης το αίμα στον τοίχο και το τραύμα στο κεφάλι της καταδεικνύουν ότι ήταν στραμμένη προς τα πίσω,δηλαδή κάτι έστρεψε την προσοχή της πίσω της και γύρισε. Η στάση του σώματός της δεν δικαιολογεί αυτοτραυματισμό που να αφήσει τέτοια κηλίδα αίματος στον τοίχο, με φορά προς τον αριστερό τοίχο. Τέλος σε τέτοια περίπτωση έπρεπε να υπάρχει κηλίδα αίματος και στο πάτωμα - ίσως το θύμα τοποθετήθηκε εκεί αργότερα.

 
Τη 5 Μαΐου 2018 στις 2:28 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

ειναι δολοφονια γιατι οπως φεναιτε η κοπελα ειναι αριστεροχηρας και το βλεπουμε και απο το στυλο αλλα και απο το τσιγαρο που κραταει , ετσι αν ηταν αυτολτονια θα κρατουσε το οπλο στο αριστερο χερι και οχι στο δεξι

 
Τη 26 Σεπτεμβρίου 2018 στις 12:47 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Δολοφονία διότι ολα τα ημιαυτοματα πιστολια αποβάλουν τον καλυκα προς τα δεξιά με μια Α δυναμη . Απο την γωνια που βρίσκεται η γυναίκα είναι αδύνατον να βρίσκεται εκει ο καλυκας αυτο σημαίνει οτι εκτελέστηκε από κάποιον δεξιοχειρα σε απόσταση σχεδόν εξ επαφης Γιατί η σφαιρα πρέπει να έχει τρομερή ταχύτητα + muzzle blast ( το 9αρι 1200fps - 1600fps ) αν είχε πυροβοληθεί με το αντίστοιχο οπλο απο μια απόσταση 50 μετρων δεν θα υπήρχε τοση αιμορραγία καθώς με την θερμότητα θα σταματουσε

 
Τη 9 Μαρτίου 2019 στις 11:42 π.μ. , Ο χρήστης Blogger GEOPOL είπε...

Στάνταρ δολοφονία γιατι ποιος ο λογος την ωρα που αυτοκτονει με οπλο να κραταει τσιγαρο με το αλλο χερι.

 
Τη 19 Αυγούστου 2020 στις 3:45 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Billis είπε...

Αυτοκτονία.διοτι όλα τα δικαιολογητα είναι πολύ απλά με μια ματιά. ότι το έχει στημένο προφανως για να ενοχοποίηση κάποιον άλλον.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα