Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Αστικοί Μύθοι: Ψητή νύφη

Μία κοπέλα ετοιμαζόταν να παντρευτεί, οπότε αποφάσισε πως το νυφικό θα της πήγαινε πιό πολύ αν ήταν μαυρισμένη. Δυστυχώς αυτό το αποφάσισε μόλις μια εβδομάδα πριν το γάμο.

Έτσι πήγε σε σολάριουμ οπού πληροφορήθηκε οτί επιτρεπόταν μόνο 2 φορές την εβδομάδα από μισή ώρα. Η κοπέλα ήθελε πραγματικά να είναι υπέροχη στο γάμο της και έτσι επισκεπτόταν πολλά διαφορετικά σολάριουμ ωστέ να αποκτήσει το επιθυμητό χρώμα. Την ημέρα του γάμου ήταν πραγματικά πανέμορφη. Τα προβλήματα ξεκίνησαν στον μήνα του μέλιτος, όταν ο γαμπρός παρατήρησε πως μία περίεργη μυρωδιά προερχόταν από την γυναίκα του. Η μυρωδιά γινόταν όλο και χειρότερη καθώς περνούσαν οι μέρες και η υγεία της κοπέλας γινόταν όλο και χειρότερη. Μετά από μία εβδομάδα περίπου η κοπέλα πέθανε. Ο ιατροδικαστής με φρίκη παρατήρησε οτί τα εσωτερικά όργανά της είχαν ψηθεί από τα πολλά σολάριουμ

Πηγή: http://urbanlegends.gr/

Ετικέτες ,

3 σχόλια:

Τη 25 Οκτωβρίου 2012 στις 1:10 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Μάπα ρε παιδιά

 
Τη 21 Νοεμβρίου 2012 στις 2:33 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστός και Η Παναγία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Τη 14 Σεπτεμβρίου 2017 στις 2:31 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Valandil είπε...

Γιστί δε της έκανε ένα ψωλάριουμ να στρώσει;

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα