Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Αρκαδία: Το Εγκαταλελειμμένο Σπίτι

(Η παρούσα ιστορία δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει... Οι παλιοί ορκίζονται πως είναι αλήθεια. Το εν λόγω σπίτι, το έχω δεί πολλές φορές, αφού η γιαγιά μου είναι από αυτό το χωριό, και μερικές φορές τυχαίνει να περάσουμε από κει. Έχει πολύ τρομακτική όψη όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς... Λένε πως μετά από αυτά, η γιαγιά κατέληξε σε ψυχιατρική κλινική.)

Σε ένα χωριό της Αρκαδίας, υπάρχει ένα εγκαταλειμμένο σπίτι (φωτογραφία), για το οποίο λέγονται πολλά ...; Λέγεται ότι έχει χτιστεί πάνω σε ρέμα ...; Κι έτσι, όταν βρέχει, το υπόγειο του πλημμυρίζει ...; Από το δρόμο, μπορεί κάνεις να δει μέσα στο υπόγειο, από ένα μικρό παραθυράκι που υπάρχει ...;

Πριν αρκετά χρόνια, γύρω στο 1940, τότε που οι άνδρες έλειπαν στον πόλεμο, ιδίως στα χωριά, στα σπίτια υπήρχαν μονό γυναίκες ...; Στο συγκεκριμένο σπίτι, ζούσε η γιαγιά μαζί με την 9χρονη εγγονή της, καθώς η μητέρα του μικρού κοριτσιού απεβίωσε κατά τη διάρκεια της γέννας ...; Μια βροχερή μέρα που έμοιαζε με όλες τις άλλες, η γιαγιά έχοντας ετοιμάσει το βραδινό φαγητό, φώναζε στην εγγονή της να κατέβει για να φάει ...; Δεν έπαιρνε απάντηση, κι έτσι ανέβηκε να την ψάξει για να δει που είναι. Πήγε στο δωμάτιο της, και βρήκε στην μέση του κρεβατιού, ξαπλωμένη την αγαπημένη κούκλα της μικρής αποκεφαλισμένη! Τότε η γιαγιά πανικοβλήθηκε, και άρχισε να ψάχνει επίμονα να την βρει σε ολόκληρο το σπίτι! Δεν την βρήκε πουθενά στο σπίτι και έτσι πήγε να ψάξει και στο υπόγειο ...;Το θέαμα που αντίκρισε καθώς άνοιξε την πόρτα του υπόγειου ήταν κάτι παραπάνω από ανατριχιαστικό ...;Το υπόγειο ήταν πλημμυρισμένο, και στον απέναντι τοίχο ήταν σχεδιασμένη με αίμα μια πεντάλφα ...;και στο κέντρο της, υπήρχε σταυρωμένο το σώμα της αγαπημένης της 9χρονης εγγονούλας ...;χωρίς το κεφάλι!

Ετικέτες , ,

8 σχόλια:

Τη 25 Ιουνίου 2012 στις 1:43 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

αχ καημενο κοριτσακι..ποιος ξερει τι μπορει να ειχε συμβει εκεινη τη νυχτα..εγω νομιζω οτι επειδη ηταν εποχη πολεμου μαλλον μπορει να τη σκοτωσε καποιος Γερμανος ή Τουρκος..εσεις τι λετε?

 
Τη 14 Ιουλίου 2012 στις 6:38 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

kai egw etsi pisteuw krima sto koritsaki t eftai3e to kakomoiro :(

 
Τη 14 Ιουλίου 2012 στις 6:41 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

krima

 
Τη 22 Ιουλίου 2012 στις 11:18 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Egw Baikal Oran m lene tromktikes istories xaizomai (sugnwmh gia th ekfrash ) alla merikes sh ts pisteuw auth edw dn 3erw

 
Τη 29 Σεπτεμβρίου 2012 στις 3:58 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

kai gt na kanei pental7a r paidia pou 3ereis mporei na htan satanisths

 
Τη 10 Οκτωβρίου 2013 στις 7:05 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

και εγω αυτο πυστευω

 
Τη 4 Απριλίου 2015 στις 8:26 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

re xaibani oi tourkoi htan oydeteroi ston b pagosmio polemo

 
Τη 29 Οκτωβρίου 2016 στις 3:17 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Και το όνομα του χωριού;ποιο είναι.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα