Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Μήνυμα στον PC

Σε κάποια περιοχή της Αγγλίας, μία οικογένεια με 2 παιδιά είχε αγοράσει ένα παλιό σπίτι για να μείνει, μετά την μετάθεση που πήρε ο άντρας του σπιτιού. Η δουλειά του ήταν Μηχανικός Λογισμικού και όπως ήταν φυσικό ο Η/Υ και ο εκτυπωτής ήταν σε καθημερινή βάση ανοιχτοί για την δουλειά του.

Τα μικρά παιδιά της οικογένειας δεν μπορούσαν να συνηθίσουν την αλλαγή του περιβάλλοντος και γιαυτό το βράδυ δεν μπορούσαν να κοιμηθούν εύκολα, λέγοντας σαν δικαιολογία ότι κάποιος έκανε φασαρία!

Στο σπίτι δεν υπήρχε κανείς άλλος εκτός από τα 4 άτομα! Αυτή η ιστορία με το πρόβλημα των παιδιών συνεχίστηκε για αρκετό χρονικό διάστημα, και είχε φτάσει σε σημείο να νευριάζουν οι γονείς τους, οι οποίοι δεν τους πίστευαν.

Όταν μία μέρα έγινε αυτό που κανείς δεν πίστευε. Ο μπαμπάς έγραφε κάτι στον Η/Υ, όταν η μητέρα τους φώναξε για φαγητό. Ο πατέρας έκλεισε τον Η/Υ και τον εκτυπωτή και πήγε να κάτσει στο τραπέζι, το οποίο ήταν μακρυά από το δωμάτιο που ήταν οι Η/Υ-εκτυπωτής. Κάθισαν και οι 4 να φάνε, όταν ξαφνικά ακούστηκε ο θόρυβος του εκτυπωτή! Ο πατέρας ήταν σίγουρος ότι τα είχε κλείσει! Και οι 4 κοιτάχτηκαν στα μάτια και σηκώθηκαν να πάνε να δούμε τι είχε συμβεί. Προχωρώντας προς το δωμάτιο ο θόρυβος σταμάτησε. Μπαίνοντας στο δωμάτιο είδαν τον Η/Υ και τον εκτυπωτή κλειστό! Όμως ο εκτυπωτής είχε ένα χαρτί εκτυπωμένο. Το πιάνει ο μπαμπάς και το διαβάζει:

"Μην φοβάστε! Είμαι το φάντασμα του σπιτιού. Δεν πρόκειται να σας πειράξω. Ζητάω συγνώμη από τα παιδιά. Δεν πρόκειται να σας ξαναενοχλήσω. Αύριο φεύγω!" Και κάτω-κάτω στο χαρτί γραμμένο με πένα το όνομα Αρθουρ Ίργκεν, 1856.

Πηγή: FB Tromaktikes Ιstories

Ετικέτες , ,

7 σχόλια:

Τη 14 Ιουλίου 2012 στις 6:53 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

kala yparxei toso eugeniko fantasma?pio poly kwmiko miazei auto para tromaktiko :P

 
Τη 12 Απριλίου 2015 στις 3:29 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΟΝΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ. ΚΩΜΙΚΟ

 
Τη 3 Ιουνίου 2015 στις 5:07 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Αχαχαχχα....τρ αυτο ηταν τρομακτικη ιστορια?

 
Τη 24 Ιουλίου 2015 στις 10:25 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Μπουυυυυ… μηπως σα βρισκεται λιγη πιιιιτσα;

 
Τη 15 Αυγούστου 2015 στις 9:26 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

NAI

 
Τη 16 Απριλίου 2016 στις 1:13 π.μ. , Ο χρήστης Blogger VasilysK είπε...

Χαχαχα

 
Τη 9 Ιουλίου 2016 στις 5:09 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα