Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Τρομακτική Ιστορία: Το Καταραμένο Μαχαίρι

Ο κύριος Γιώργος είναι ένας ευγενικός κύριος που ζει μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του στα δυτικά του Λονδίνου, σε ένα αρχοντικό. 

Μια μέρα ο κύριος Γιώργος πήγε στο σουπερμάρκετ της πόλης για να αγοράσει ένα πραγματικά παράξενο μαχαίρι για τη κουζίνα του, πολύ κοφτερό... Όταν έφτασε σπίτι το έβγαλε από το πακέτο και το άφησε στο τραπέζι της κουζίνας.

Την επόμενη μέρα( το μαχαίρι δεν είχε χρησιμοποιηθεί) που ήταν μόνος του σπίτι ήθελε να κόψει λίγο ψωμί για να φάει, αλλά ποτέ δεν έκοψε. Πιάνοντας το αιχμηρό μαχαίρι αυτοκτόνησε, αλλά όχι με τη θέλησή του. 

Το μαχαίρι ήταν αυτό που πήρε τον έλεγχο του μυαλού του και ο ίδιος άρχισε να αυτομαχαιρώνεται. Με κάποιο σατανικό τρόπο ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ τον πήγε στο πιο κοντινό νεκροταφείο, τον έθαψε, γύρισε πάλι στο σπίτι και περίμενε για το επόμενο θύμα του... Μετά από μια εβδομάδα(!) όλοι η οικογένεια είχε εξαφανιστεί κάτω από το χώμα.

Το αρχοντικό εγκαταλείφθηκε και το μαχαίρι πήγε πάλι σε ένα ράφι του σουπερμάρκετ προκαλώντας τόσους θανάτους στους αγοραστές του μέχρι που κάποιοι άνθρωποι το κατάλαβαν και το έκαναν κομμάτια. 

Φήμες λένε πως το συγκεκριμένο μαχαίρι το έλεγχε πνεύμα του σατανά... που πιθανότατα συνεχίζει να δολοφονεί και να αποκεφαλίζει...

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα