Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Η πιο τρομακτική εικόνα στο διαδίκτυο!

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για μια αληθινή ιστορία και ότι έγινε στην Ιαπωνία, κάποιοι άλλοι λένε ότι έγινε στην Κορέα ή ακόμα και στην Ταϊλάνδη ή σε κάποια ανατολική χώρα… 

Η πρώτη φορά που αναρτήθηκε το συγκεκριμένο βίντεο ήταν στις 4/9/2007 έλεγε ότι πρόκειται για αληθινή ιστορία μιας κοπέλας που αυτοκτόνησε. Δεν αναφέρει το όνομα της το μόνο που αναφέρει είναι ότι η ίδια κοπέλα ζωγράφισε τον εαυτό της και όταν τελείωσε σκανάρησε την ζωγραφική και την έβαλε στο διαδίκτυο, και αμέσως μετά αυτοκτόνησε χωρίς να αφήσει κάποιον λόγο γιατί το έκανε αυτό ή με πιο τρόπο αυτοκτόνησε.

Υπάρχουν κάποιοι που υποστηρίζουν ερωτική απογοήτευση μα στην πρώτη ανάρτηση δεν αναφέρει πουθενά τον λόγο που έκοψε το νήμα της ζωής της. Υπάρχουν πολλοί που λένε ότι άμα κάποιος παρατηρήσει επίμονα την εικόνα της κοπέλας και την κοιτάζει στα μάτια ότι η εικόνα αρχίζει και αλλοιώνεται δημιουργώντας μια αίσθηση φόβου αλλά και τρόμου για το άτομο που το κοιτάζει!!! Δηλαδή ότι η εικόνα της κοπέλας αλλάζει…… κάποιοι λένε ότι δημιουργείτε ένα μαύρο φωτοστέφανο γύρω της ….κάποιοι άλλοι ότι τα μάτια της αλλάζουν και γίνονται μαύρα ή ακόμα και τελείως άσπρα…. υπάρχουν άλλες αναφορές ότι στο πρόσωπο της εμφανίζονται μαύρες κηλίδες. Υπάρχουν παρά πολλές αναφορές για το τι μπορεί να δει ο καθένας μα αυτές που προανέφερα είναι οι πιο πολλές που ταιριάζουν δηλαδή το 80% από τα άτομα που έχουν παρατηρήσει την εικόνα αυτή.

Σε ένα από τα βίντεο πιο κάτω φτιάχτηκε όπως την βλέπουν οι πιο πολλοί…… Σαν ομάδα όταν ερευνήσαμε αυτό το τόσο παράξενο θέμα το πρώτο που είδαμε είναι ότι η κοπέλα δεν φέρνει σε ανατολικά χαρακτηριστικά όπως σχιστά μάτια …….κ.λπ. Ένα άλλο παράξενο που έχει η εικόνα είναι ότι είναι λίγο θολή αν την παρατηρήσετε καλά και κάποια αλλά στοιχεία που δεν θα σας τα πούμε θα σας αφήσουμε να τα βρείτε μόνοι σας. Παρ’ όλη την έρευνα που κάναμε δεν βρήκαμε πουθενά στην Ιαπωνία να έχει καταχωρηθεί στο γενικό τμήμα αυτοκτονιών της αστυνομίας τέτοια φωτογραφία ή συγκεκριμένη ιστορία!!! Το αν έγινε σε κάποια άλλη ανατολική χώρα είναι ακόμα υπό έρευνα αλλά είμαστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να βρούμε τίποτα….


Ο λόγος είναι ο εξής:

 Υπάρχουν πολλές παραλλαγές της κοπέλας αυτής όπως να φοράει ένα περιδέραιο στο στήθος της ή στο μέτωπο της ή να έχει πιο κοντά μαλλιά ή ακόμα πράσινα μάτια αντί για μπλε…. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι έφτιαξαν την συγκεκριμένη εικόνα και την έβαλαν στο διαδίκτυο για να αποδείξουν κάτι!!! Αυτό το κάτι είναι η λεγόμενη αυθυποβολή!!!! Δηλαδή, διαβάζοντας μια μικρή ιστορία όπως αυτή που αναφέρει το βίντεο και κοιτώντας επίμονα την φωτογραφία ο ψυχολογικός κόσμος του κάθε ατόμου μπορεί να δημιουργήσει διαστρέβλωση της εικόνας!!! Αυτό που σας λέμε είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο εδώ και παρά πολλά χρόνια!!! Ίσως κάποιος ψυχίατρος ή ψυχολόγος ή ακόμα και φοιτητής της ψυχολογίας ή της ψυχιατρικής το ανέβασε για να παρατηρήσει την όλη κατάσταση που θα ακολουθούσε.

 Ο ψυχικός κόσμος του κάθε ανθρώπου διαφέρει παρά πολύ από τον άλλο έτσι αν κάποιος πιστεύει σε φαντάσματα θα έχει πολύ έντονα οπτικά συναισθήματα όταν παρατηρήσει την εικόνα αυτή, αν όμως δεν πιστεύει; Σας προκαλούμε να κάνετε το τεστ, παγώστε την εικόνα της κοπέλας και μεγεθύνετε την, κοιτάτε την επίμονα στα μάτια για πέντε λεπτά ( ο απαιτούμενος χρόνος για να γίνει η οπτική διαστρέβλωση είναι τα πέντε λεπτά 95% στους πιο πολλούς ανθρώπους το άλλο 5% μπορεί να χρειαστεί παραπάνω χρόνο ) και θα δείτε την εικόνα να αλλοιώνεται και να διαστρεβλώνετε μπροστά σας!!!

Για θυμηθείτε σε κάποιες ταινίες που δείχνουν κάποια παράξενα σχήματα σε κάρτες λέγοντας στους εξεταζόμενους το τι βλέπουν για να μπορέσουν να κάνουν την διάγνωση τους οι γιατροί, αυτό υπάρχει και στην πραγματικότητα, αυτή η εικόνα είναι κάτι τέτοιο περίπου μόνο που χτυπά ευαίσθητα σημεία της ψυχής του καθενός ατόμου!!! Δηλαδή, αν δεν υπήρχε η συγκεκριμένη ιστορία και βλέπατε την συγκεκριμένη εικόνα δεν θα σας έκανε καθόλου την αίσθηση ως παράξενη εκτός από την θολούρα που έχει ……. Βεβαία μπορεί να είμαστε εμείς λάθος σε όλα αυτά που σας λέμε……… χε χε χε!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε. Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

Ετικέτες

16 σχόλια:

Τη 22 Απριλίου 2013 στις 8:53 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Εγω παντως τη βλεπω να χαμογελαει απαισια

 
Τη 1 Οκτωβρίου 2013 στις 10:23 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Κολοκυθια.δεν ειδα τιποτα

 
Τη 11 Οκτωβρίου 2013 στις 4:15 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

τιποτα :D

 
Τη 26 Δεκεμβρίου 2013 στις 6:37 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

tipota omos :D

 
Τη 14 Αυγούστου 2014 στις 12:10 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

tipota

 
Τη 4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:09 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

τπτ απολυτος!!!!!

 
Τη 16 Μαΐου 2015 στις 10:28 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Την κοιτούσα 5 λεπτά την εικόνα και δεν είδα τίποτα

 
Τη 22 Σεπτεμβρίου 2015 στις 1:50 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Δεν έχει τίποτα ...

 
Τη 22 Σεπτεμβρίου 2015 στις 1:50 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Δεν έχει τίποτα ...

 
Τη 22 Σεπτεμβρίου 2015 στις 1:51 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Δεν έχει τίποτα ...

 
Τη 22 Σεπτεμβρίου 2015 στις 1:53 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Ο θεέ μου το είδα .

 
Τη 26 Απριλίου 2016 στις 1:39 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
Τη 26 Απριλίου 2016 στις 1:42 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

4 λεπτα παρατηρηση ΜΟΝΟ ενα ελαφρυ κουνημα πανω κατω

 
Τη 22 Φεβρουαρίου 2017 στις 12:45 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

εγω ειδα λιγο να κουνιουνται τα μαλλια τησ.νομιζω οτι την ειδα να αναπνεει.

 
Τη 5 Ιανουαρίου 2019 στις 6:07 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Τιποταα δεν ειδαα... Πολυ λιγεσ λεπτομερεισσσ.... |.

 
Τη 27 Ιανουαρίου 2019 στις 11:34 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Την ειδα να ανασενει και να αλλαζει εκφρασεις και σχηματα το προσωπο της

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα