Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Tromaktikes Istories : 1

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που μου συνέβη, να ακούσω την εξήγησή σας και φυσικά να ακούσω παρόμοια περιστατικά. Μου έχουν συμβεί άλλες 2 τέτοιες εμπειρίες άλλα θα αρχίσω από την πιο πρόσφατη. Ένα βράδυ καθώς κοιμόμουν είδα στο όνειρό μου μια γυναίκα που φορούσε άσπρο χιτώνα και ήταν πάρα πολύ όμορφη με γαλανά μάτια και καστανά μακριά μαλλιά. Καθώς την έβλεπα που προχωρούσε προς το μέρος μου άρχισα να νιώθω όλο και περισσότερο δέος για την γυναίκα αυτή ώσπου ξαφνικά άρχισα να νιώθω ότι η γυναίκα αυτή μου ρουφούσε την ψυχή. Το ξέρω ότι ακούγεται τρελό αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι το όνειρό μου δεν περιορίστηκε σε μια απλή εικόνα αλλά είμαι σίγουρη ότι μου συνέβη στην πραγματικότητα σε ψυχικό-πνευματικό επίπεδο.

Ένιωθα ότι τραβούσε όλη την ενέργεια που είχα μέσα στο σώμα μου και στο σημείο αυτό ήμουν μισό ξύπνια και ήξερα ότι το σώμα μου βρισκόταν στο κρεβάτι μου και ότι κάτι μου συνέβαινε ταυτόχρονα σε ένα άλλο επίπεδο το οποίο όμως ήταν πολύ συγκλονιστικό και πιο δυνατό από κάθε γήινο-σωματικό βίωμα. Η γυναίκα άρχισε να αιωρείται και από το πρόσωπό της έβγαινε μια χαρακτηριστική λάμψη (είχε φωτιστεί ολόκληρη σαν να είχε μέσα στο κεφάλι της μια πολύ πολύ φωτεινή λάμπα). Όσο πιο ψηλά ανέβαινε τόσο δυνάμωνε η ένταση της ενέργειας που τραβούσε από μέσα μου. Όπως προανέφερα έχω ζήσει 2 άλλες τέτοιες εμπειρίες, ήξερα ότι μόνο εγώ μπορούσα να σταματήσω αυτό που συνέβαινε και άρχισα να σκέφτομαι έντονα ότι θέλω να ξυπνήσω τελείως και να σταματήσει αυτό γιατί φοβόμουν. Σιγά σιγά άρχισε να σταματάει η επιρροή αυτής της γυναίκας πάνω μου και βλέπω ότι προχωράω στον δρόμο και ότι απέξω από ένα μεγάλο αρχαιοελληνικό κτίριο με τεράστιους κίονες που το αναγνώρισα σαν πανεπιστήμιο και πολλά σκαλιά, είναι μια καλόγρια εξαιρετικά νέα και όμορφη γύρω στα 17-19 με γαλανά μάτια που κρατάει κάτι βιβλία στα χέρια της και μιλάει με μια άλλη κοπέλα.

Ξαφνικά αρχίζω να αισθάνομαι πάλι το ίδιο συναίσθημα, ότι αυτή η καλόγρια αρχίζει να ρουφάει την ενέργεια από μέσα μου. Στην αρχή η ενέργεια που τραβάει είναι μικρή καθώς όμως γυρίζει και με κοιτάζει η ένταση μεγαλώνει. Το περίεργο τώρα είναι ότι όπως εγώ σοκάρομαι που την βλέπω σαν να την αναγνώρισα και κυρίως από αυτό που αισθάνομαι να μου συμβαίνει σε ενεργειακό επίπεδο σοκάρεται και εκείνη και καταλαβαίνω ότι αισθάνεται το ίδιο. Από τον φόβο και την ένταση αυτού που νιώθω ανοίγω διάπλατα το στόμα και αρχίζω να πέφτω σιγά σιγά κάτω διπλωμένη στα δυο. Σοκαρισμένη καθώς κοιτάζομαι με την καλόγρια που παρατηρώ ότι κάνει ακριβώς ότι κάνω και εγώ! Όχι μόνο κάνουμε τα ίδια πράγματα αλλά τα κάνουμε και συγχρόνως! Είναι σαν να έχω μπροστά μου έναν καθρέφτη!

Καθώς πέφτω κάτω και εγώ και αυτή, το πρόσωπό της φωτίζεται υπερβολικά όπως της προηγούμενης γυναίκας και τα μάτια της και το στόμα της έχουν ανοίξει διάπλατα όπως αντιλαμβάνομαι ότι έχει συμβεί και σε μένα από το σοκ που είδε η μια την άλλη και από την ενέργεια που νιώθουμε να τραβιέται από μέσα μας! Από την στιγμή που γύρισε και με κοίταξε μέχρι το τέλος κοιταζόμασταν κατάματα. Σε κάποια στιγμή καθώς είχαμε πέσει κάτω άρχισα να σκέφτομαι έντονα ότι θέλω να σταματήσει αυτό γιατί φοβάμαι και ότι θέλω να “επιστρέψω” στο σώμα μου με την έννοια ότι θέλω να σταματήσει όλο αυτό σε ενεργειακό επίπεδο και να γυρίσω πίσω στο μόνο-σωματικό επίπεδο. Καθώς άρχισα να ξυπνάω τελείως σταμάτησα να νιώθω όλη αυτήν την ενέργεια και μέχρι που άνοιξα τα μάτια μου η εικόνα της καλόγριας με ανοιχτό το στόμα, πεσμένη κάτω, διπλωμένη στα 2, διάπλατα μάτια και φωτισμένο πρόσωπο ήταν ακόμα μπροστά μου. Θα ήθελα να μάθω τις σκέψεις σας και την ερμηνεία σας! Σας διαβεβαιώ ότι δεν ήταν ένα απλό όνειρο, μια εικόνα αλλά κάτι που είμαι σίγουρη ότι συνέβη στην πραγματικότητα, σε ένα άλλο επίπεδο γιατί πολύ απλά αυτό μαζί με τα άλλα 2 περιστατικά είναι ότι πιο αληθινό και συγκλονιστικό έχω νιώσει στην ζωή μου. Πιο αληθινό και έντονο ακόμα και από τον σωματικό πόνο.

Πηγη: https://www.facebook.com/pages/Tromaktikes-istories/166051860091240?ref=stream

Ετικέτες ,

2 σχόλια:

Τη 15 Νοεμβρίου 2014 στις 2:39 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Αυτό που σου συνέβει δεν ήταν πραγματικό , αλλά ένα απλό όνειρο που σου δημηιούργησε ο εγκέφαλος σου , επειδή δεν είχες ακόμη ξυπνήσει τελείως. Όλοι μας έχουμε βιώσει μια τέτεια εξωπραγματική εμπειρία .

 
Τη 15 Νοεμβρίου 2014 στις 2:40 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

θα πάω να γαμηθώ

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα