Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Tromaktikes Istories : 7

Ο νονός μου παλαιότερα ήταν ναυτικός. Μου είχε πει λοιπόν ότι κάποτε είχε πιάσει μια γκόμενα στην Ινδία, τσιγγάνα. Πριν φύγει ο νονός μου από κει, αυτή του έδωσε ένα μενταγιόν. Ήταν ένα ασημένιο με ένα δαίμονα (ή κάτι παρόμοιο) καθισμένο στην μέση πάνω σε ένα θρόνο και τριγύρω του διάφορα άγρια ζώα σαν φίδια, λιοντάρια και άλλα παρόμοια. Ο νονός μου είναι άθεος και έτσι δεν τον ένοιαξε να το φορέσει.

Φεύγει λοιπόν το καράβι και το βράδυ βλέπει το εξής πράγμα. καθώς ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι της καμπίνας του βλέπει να ξεπροβάλουν τεράστια νύχια και να ανοίγουν την πόρτα σιγά σιγά. Μετά βλέπει μια δαιμονική μορφή, κατακόκκινη στο χρώμα με χαρακτηριστικά δαίμονα (κέρατα, νυχτεριδοειδές φτερά, κλπ) πηγαίνει πάνω από το κρεβάτι του και μπίγει τα νύχια του στο στήθος και του το ανοίγει στα 2. Εκείνη ακριβώς την στιγμή ξυπνάει και συνειδητοποιεί ότι ήταν όνειρο (νόμιζε ότι ήταν ξύπνιος).

το σκηνικό επαναλήφτηκε και για τα επόμενα 2 βράδια. Το ίδιο ακριβώς όνειρο και το ζούσε σαν να μην κοιμόταν αλλά ήταν ξύπνιος. Στην τρίτη φορά που το είδε, σηκώθηκε, πήγε στο κατάστρωμα και πέταξε το μενταγιόν. Από τότε δεν το ξαναείδε το όνειρο.
Πηγη: https://www.facebook.com/pages/Tromaktikes-istories/166051860091240?ref=stream    

Ετικέτες

2 σχόλια:

Τη 18 Μαρτίου 2013 στις 3:02 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Ολες τις ιστοριες τις εχω διαβασει απο διαφορετικες ιστοσελιδες. Αλλα κ´πάλη παραμενω μεγαλος θαυμαστης spooky greek story

 
Τη 19 Μαρτίου 2013 στις 3:52 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Lord Ellanor είπε...

Se eyxaristoyme gia ta kala soy logia :)

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα