Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Η Πραγματική Ιστορία πίσω από τον Μύθο του Ακέφαλου Καβαλάρη

Ποτέ να μην μπείτε στα Scotter Woods στις αποκριές.

Σε μια μικρή πόλη στην Αγγλία υπάρχει μια μικρή περιοχή που ονομάζεται Scunthorpe και σε αυτήν την πόλη είναι ένα δέντρο που ονομάζεται Scotter Wood. Αυτό το δέντρο φημολογείται για να είναι η αιτία πολλών εξαφανίσεων, αλλά στις Απόκριες είναι η πιο θανατηφόρα περίοδος να εξερευνήσετε την πόλη ή να ρίξετε μια ματιά γύρω. Πολύ καιρό πριν στις Απόκριες, ένας γεωργός τάιζε τα άλογά του, το καθένα από το όνομα για μια ημέρα της εβδομάδας: Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Μετά το γεύμα, ο αγρότης πήρε το αγαπημένο άλογό του, τη Δευτέρα, για μια βόλτα στο δάσος. Είχαν μόλις ξεκινήσει όταν ένα δυνατό θόρυβο τρόμαξε το άλογο του τόσο άσχημα, που τον έριξε στο έδαφος και έτρεξε στα δέντρα και μόνο. Ο αγρότης έτρεξε πίσω στο στάβλο για να για να δει αν το άλογο του είχε επιστρέψει, αλλά δεν υπήρχε σημάδι της. Αυτός ετοιμάζεται την Τρίτη το άλλο του άλογο για να ξεκινήσει την αναζήτηση για το χαμένο άλογό του και άρχισε να ακολουθήσουν στην ίδια κατεύθυνση που είχε παρακολουθήσει το τρέξιμο της.

Μετά από μια κουραστική αναζήτηση, τελικά εγκατέλειψε την ελπίδα να φέρει τη Δευτέρα στο σπίτι. Αυτός και η Τρίτη πήραν το δρομο της επιστροφης , μέσα από το δάσος, αλλά και πάλι άκουσαν ένα δυνατό θόρυβο, παρόμοιο με αυτό που είχε τρομάξει τους τη Δευτέρα. Το άλογο έκανε σαν τρελό και αντί να ρίξει τον γεωργό προς το έδαφος, άρχισαν να καλπάζουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα από τα πυκνά δέντρα. Στη σύγχυση του, ο γεωργός δεν είδε το κλαδί το μυτερό που έκοψε το το κεφάλι του από τους ώμους του και το έστειλε το κατά μήκος του δάσους .

Από εκείνη την ημέρα, επιστρέφει την ημέρα των αποκριών να στοιχειώνει αυτό το ξύλο=δέντρο για να ψάξει για το κεφάλι του. Ο ακέφαλος καβαλάρης ο ίδιος βγαίνει περίπου στις 22:00 το βράδυ στις Απόκριες στους ατυχείς και περίεργους περιηγητές που λένε το όνομά του 3 φορές. ... .. ακέφαλος καβαλάρης ... .. Ακέφαλο Καβαλάρη .... Ακέφαλο Καβαλάρη ...

Αν τον δεις, η μοίρα σου είναι σφραγισμένη και θα πάρει το κεφάλι σας . Αν ακούσετε τα άλογα οπλή του χτυπάει, , έχετε ακόμη καιρό. Τρέξτε για τη ζωή σας, εάν θέλετε να κρατήσετε το κεφάλι σας!

Ετικέτες ,

2 σχόλια:

Τη 1 Μαΐου 2012 στις 12:49 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Μια συμβουλη.Οταν χρησιμοποιεις google translator να ελεγχεις πιο καλα το αποτελεσμα...

 
Τη 10 Ιουλίου 2015 στις 5:22 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορια, μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις με με την χρήση της νεοελληνικής καλύτερα όταν αφηγησε μια ιστορία να χρησιμοποιείς ποιο απλές και κατανοητές λέξεις.Πολλα συντακτικά λάθη !!!

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα