Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Πρωταπριλιά

Σε Λίγες μέρες πλησιάζει γι αυτό προσοχή τι πλάκες κάνετε.....

Πριν από χρόνια…

Ήταν 2 έφηβοι όπου ο ένας είχε δυνατά συναισθήματα για τον άλλον…Αυτός 18 και αυτή 15..Ένα βράδυ βγήκαν έξω και μετά από ώρα γύρισαν σπίτι..Η κοπέλα μπαίνοντας στο σπίτι της..Βρήκε ένα γράμμα…Από το αγόρι της…Το γράμμα έγραφε:

"τα παρακάτω λόγια ίσως σε πληγώσουν...Όμως πρέπει να τα πω...Πρέπει να τα βγάλω από μέσα μου..Θα στο πω και ας σε πληγώσω...Θέλω να χωρίσουμε...Δεν σ΄αγαπάω...Ποτέ δεν σε αγάπησα...Όλα ήταν ένα ψέμα..όλο αυτό τον καιρό δεν ένοιωσα ούτε ένα λεπτό αγάπης για σένα...δύο χρόνια...αγάπης για σένα...αλλά ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΑΝΤΙΟ..."

Το κορίτσι με δάκρυα στα μάτια…Είχε χάσει τον έλεγχο και έτρεχε στους δρόμους με το γράμμα στα χέρια…Ο προορισμός της ήταν το σπίτι του αγοριού…Μα ποτέ δεν ολοκλήρωσε αυτήν την διαδρομή…Ένα αμάξι…Την χτύπησε…Το κορίτσι βρέθηκε στο νοσοκομείο…Το αγόρι έτρεξε στο πλάι της να της κρατάει το χέρι μέχρι το τέλος…Έπειτα από ώρες ο γιατρός είπε στο αγόρι:

"Λυπάμαι πολύ...κάναμε ότι μπορούσαμε...Αλλά δεν τα κατάφερε "Το αγόρι έχασε λογικά του δεν ήξερε τι να κάνει…Αυτό το κορίτσι ποτέ δεν έμαθε ..Ότι εκείνη η μέρα ήταν…1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ετικέτες

3 σχόλια:

Τη 12 Ιουλίου 2012 στις 7:15 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

milame to agori eixe 3efiggg itan tragic!!!!

 
Τη 14 Ιουλίου 2012 στις 7:47 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

otan diabasa auth thn istoria pragmatika anatrixiasa k dakrysa :( !!!! krima to koritsi pethane toso adika............. k to agori thn agapouse tha prepei na trellathike molis tha emathe ta apotelesmata ths plakas p ths ekane! auto einai paradeigma pisteuw g na prosexoume tis plakes p kanoume eidika ekeinh thn mera! prepei na skeutomaste tis synepeies prwta........................

 
Τη 22 Μαρτίου 2015 στις 3:26 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

ναι... ελπιζω μονο αυτη η ιστορια να μην ειναι αληθινη...

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα