Καλός ήρθατε στο κάστρο του Spooky Greek Story!!! Θα είμαι ο οδηγός σας γι' αυτό το βράδυ. Μπορείτε να με φωνάζετε Lord Ellanor. Κατάγομαι από την σκοτεινή και άγρια Τρανσιλβανία και είμαι γόνος μιας πολύ γνωστής οικογενείας. Όμως αυτό ας το αφήσουμε για το δείπνο (ΜΟΥΥΥΧΑχα!!!)... οΟο! Μην τρομάζετε! Μάλλον φταίει το κηροπήγιο με το κερί που κρατάω. Περάστε μέσα! Βλέπετε ο καλός μου υπηρέτης, ο Ίγκορ, βρίσκετε σε αδεία και ξέχασε να πληρώσει την ΔΕΗ πριν φύγει...

Έχω πολλά χρονιά να δω νυχτερινούς ταξιδιώτες. Βλέπετε τώρα με την πρόοδο της τεχνολογίας και των επιστήμων λιγόστεψαν οι επισκέπτες μας. Αχ! θυμάμαι τότε, που μαζευόμασταν γύρω από το τζάκι και λέγαμε τρομακτικές ιστορίες. Μήπως θέλετε να σας πω μερικές που ξέρω; Αν ναι περάστε παρακαλώ από δω στο στο σαλόνι! Μια ζεστή φωτιά μας περιμένει...
[Πατήστε εδώ για να διαβάσετε Τρομακτικές Ιστορίες]

Ή μήπως προτιμάτε να μάθετε τα τελευταία κουτσομπολιά από τον κόσμο του παραφυσικού, των προλήψεων και του μυστηρίου; Αν ναι, τότε ακολουθείστε με στην κουζίνα, ε να μην τσιμπήσουμε και κάτι...

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

Το σπίτι του Μαύρου Λύκου

ΕΡΕΥΝΑ "ΟΜΑΔΑ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ"
Επιμέλεια θέματος ΧΡΟΝΟΣ
Φωτογραφική επιμέλεια CLOUDZERO

Οι αναφορές για το συγκεκριμένο σπίτι-πύργο στο διαδίκτυο είναι συγκεκριμένες και έχουν ως εξής: Ένα παράξενο φάντασμα “φιλοξενεί” ο πύργος της οδού Σμολένσκυ 4 στο Ν.Φάληρο.

Ένα φάντασμα που ανήκει σε έναν άνθρωπο που μοναδική του φιλοδοξία ήταν να αποκτήσει ένα αξίωμα. Ο ιδιοκτήτης του πύργου, ο έμπορος υφασμάτων Καρτάλης, παρά τα πλούτη που είχε, ποθούσε απεγνωσμένα να αποκτήσει ένα τίτλο, γι’αυτό και οι φίλοι του τον αποκαλούσαν “κύριο Δήμαρχο” ή “κύριο Υπουργό”! Στα τελευταία του λένε πως τρελάθηκε και αφού έχασε όλη την περιουσία του, κλείστηκε μέσα στον πύργο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή (κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες). Πολλοί ισχυρίζονται οτι για χρόνια έβλεπαν το φάντασμά του να τριγυρίζει στα δωμάτια και να μουρμουρίζει: “Μακριά από τον πύργο! Είναι δικός μου!”.

Με τον πύργο ασχολήθηκε και η τηλεοπτική εκπομπή Πύλες του ανεξήγητου, ενώ κάποιες άλλες αναφορές χαρακτηρίζουν τον πύργο ως το “σπίτι του μαύρου λύκου” !(...)

Τώρα αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι πρόκειται για ένα κτίσμα του 19 αιώνα ,το οποίο βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση. Τα πατώματα έχουν πέσει μερικώς, η ξύλινη κουπαστή που συνδέει τον πρώτο με τον δεύτερο και εν συνεχεία με τον πύργο του τρίτου ορόφου τρίζει και είναι έτοιμη να σωριαστεί στο πάτωμα ενώ ένα τμήμα του σπιτιού έχει καταστραφεί από φωτιά.

Το μόνο που καταφέραμε να μάθουμε είναι ότι ο τελευταίος άνθρωπος που έζησε στο σπίτι πέθανε το 1978 και ενώ πρώτα είχε πεθάνει το 1976 η αδερφή του.

Το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι ότι το σπίτι παρακολουθείται από έναν αινιγματικό τύπο, τον έκανα περίπου 60 ετών και ο οποίος μου ισχυρίστηκε ότι έχει αγοράσει τον πύργο , και επειδή συνεχώς μπαίνουν μέσα άγνωστοι και προξενούν φθορά στον πύργο ψάχνοντας για κρυμμένους θησαυρούς αυτός καταγράφει τις πινακίδες των αυτοκίνητων που προσεγγίζουν το χώρο.

Κάλο είναι οποίος θελήσει να το επισκεφθεί να έχει το νου του γιατί το πιο πιθανό είναι να βρει κάνα ναρκομανή μέσα.

>>>>>>---->> Διαβάστε περισσότερα: http://paysanias.blogspot.com/#ixzz0zROs7Sh1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου