Καλός ήρθατε στο κάστρο του Spooky Greek Story!!! Θα είμαι ο οδηγός σας γι' αυτό το βράδυ. Μπορείτε να με φωνάζετε Lord Ellanor. Κατάγομαι από την σκοτεινή και άγρια Τρανσιλβανία και είμαι γόνος μιας πολύ γνωστής οικογενείας. Όμως αυτό ας το αφήσουμε για το δείπνο (ΜΟΥΥΥΧΑχα!!!)... οΟο! Μην τρομάζετε! Μάλλον φταίει το κηροπήγιο με το κερί που κρατάω. Περάστε μέσα! Βλέπετε ο καλός μου υπηρέτης, ο Ίγκορ, βρίσκετε σε αδεία και ξέχασε να πληρώσει την ΔΕΗ πριν φύγει...

Έχω πολλά χρονιά να δω νυχτερινούς ταξιδιώτες. Βλέπετε τώρα με την πρόοδο της τεχνολογίας και των επιστήμων λιγόστεψαν οι επισκέπτες μας. Αχ! θυμάμαι τότε, που μαζευόμασταν γύρω από το τζάκι και λέγαμε τρομακτικές ιστορίες. Μήπως θέλετε να σας πω μερικές που ξέρω; Αν ναι περάστε παρακαλώ από δω στο στο σαλόνι! Μια ζεστή φωτιά μας περιμένει...
[Πατήστε εδώ για να διαβάσετε Τρομακτικές Ιστορίες]

Ή μήπως προτιμάτε να μάθετε τα τελευταία κουτσομπολιά από τον κόσμο του παραφυσικού, των προλήψεων και του μυστηρίου; Αν ναι, τότε ακολουθείστε με στην κουζίνα, ε να μην τσιμπήσουμε και κάτι...

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Κυριακή, 29 Μαΐου 2011

Αμερική: Οδηγίες για επέλαση . . Ζόμπι

Τα Κέντρα Πρόσληψης και Ελέγχου Ασθενειών σε ολόκληρη την Αμερική έχουν αφισοκολλήσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες για το τι θα έπρεπε να κάνουμε σε μια επικείμενη επέλαση... ζόμπι, συμβουλεύοντας μας μάλιστα να μην πυροβολήσουμε του απέθαντους!

Μπορεί να γελάτε με αυτά που διαβάζεται, όμως όπως γράφουν στην ανακοίνωσή τους που αναρτήθηκε πρώτα στο διαδίκτυο, όλα είναι πιθανά. Το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε κάθε πολίτης να κάνει, είναι να ετοιμάσει ένα βαλιτσάκι με τα είδη ανάγκης, και στη συνέχεια να ψάξει να κατασκηνώσει σε ένα μέρος που δεν θα βρίσκεται κοντά στα σαρκοφάγα πλάσματα.

Βέβαια, πίσω από την άκρως περίεργη και πρωτότυπη αυτή καμπάνια κρύβονται άλλα εξίσου σημαντικά και πιο επίκαιρα προβλήματα, στα οποία ιδίως οι Αμερικάνοι είναι ιδιαίτερα συνηθισμένοι, όπως οι φυσικές καταστροφές. «Υπάρχουν πολλά είδη καταστάσεων ανάγκης για τα οποία θα έπρεπε να είμαστε προετοιμασμένοι» λέει ο ειδικός για τις μολυσματικές ασθένειες Dr Ali Khan.

«Πάρτε για παράδειγμα μια επέλαση ζόμπι. Μπορεί τώρα να γελάτε, αν όμως γίνει κάτι τέτοιο τότε θα χαίρεστε που διαβάσατε αυτό το κείμενο, και ποτέ δε ξέρεις, μπορεί να σας φανεί χρήσιμο και σε μια αληθινή κατάσταση ανάγκης» τονίζει ο Khan. Το άρθρο στο Ίντερνετ είχε τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα που το site «έπεσε» για αρκετές ώρες από την πρώτη κιόλας μέρα.

Σύμφωνα με τις οδηγίες, θα έπρεπε όλοι να έχουμε στο βαλιτσάκι μας απαραιτήτως, νερό, φαγητό, φάρμακα, ραδιόφωνο με μπαταρίες, έναν μικρό σουγιά και κάποια απαραίτητα έγγραφα. Τα ζόμπι, λέξη που προέρχεται από την τελετή βουντού κατά την οποία το σώμα χάνει τη συνείδησή του, έγιναν ιδιαίτερα γνωστά ύστερα από την προβολή της ταινίας του 1968 «Night of the Living Dead».

πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου