Καλός ήρθατε στο κάστρο του Spooky Greek Story!!! Θα είμαι ο οδηγός σας γι' αυτό το βράδυ. Μπορείτε να με φωνάζετε Lord Ellanor. Κατάγομαι από την σκοτεινή και άγρια Τρανσιλβανία και είμαι γόνος μιας πολύ γνωστής οικογενείας. Όμως αυτό ας το αφήσουμε για το δείπνο (ΜΟΥΥΥΧΑχα!!!)... οΟο! Μην τρομάζετε! Μάλλον φταίει το κηροπήγιο με το κερί που κρατάω. Περάστε μέσα! Βλέπετε ο καλός μου υπηρέτης, ο Ίγκορ, βρίσκετε σε αδεία και ξέχασε να πληρώσει την ΔΕΗ πριν φύγει...

Έχω πολλά χρονιά να δω νυχτερινούς ταξιδιώτες. Βλέπετε τώρα με την πρόοδο της τεχνολογίας και των επιστήμων λιγόστεψαν οι επισκέπτες μας. Αχ! θυμάμαι τότε, που μαζευόμασταν γύρω από το τζάκι και λέγαμε τρομακτικές ιστορίες. Μήπως θέλετε να σας πω μερικές που ξέρω; Αν ναι περάστε παρακαλώ από δω στο στο σαλόνι! Μια ζεστή φωτιά μας περιμένει...
[Πατήστε εδώ για να διαβάσετε Τρομακτικές Ιστορίες]

Ή μήπως προτιμάτε να μάθετε τα τελευταία κουτσομπολιά από τον κόσμο του παραφυσικού, των προλήψεων και του μυστηρίου; Αν ναι, τότε ακολουθείστε με στην κουζίνα, ε να μην τσιμπήσουμε και κάτι...

ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ BLOG ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

Πιάσανε Chupacabra στην Κίνα;

Κάτοικοι του χωριού Suining, στην περιοχή Sichuan της Κίνας, καταφέρανε και πιάσανε ένα πολύ παράξενο πλάσμα, για το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε κανείς να δώσει το όνομα «το κινέζικο Chupacabra»!

Στις 23 Μαρτίου, στις 3 π.μ., η κ. Suying ξύπνησε από τις φωνές ενός κόκκορα. Ο θόρυβος ερχόταν από το δικό της κοτέτσι και αμέσως νόμισε ότι κάποιος κλέφτης βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι της. Αμέσως, ξύπνησε την κόρη της και, κρατώντας φακούς στο χέρι, κατευθύνθηκαν προς το κοτέτσι τους.

Αυτό που αντίκρισαν οι δυο τους όταν έφθασαν εκεί, τις έκανε να τρομοκρατηθούν και να κοντοσταθούν από το φόβο τους. Μέσα στο κοτέτσι, βρισκόταν ένα παράξενο πλάσμα, σαν σκύλος, γκρι στο χρώμα από το κεφάλι μέχρι την ουρά, που έτρωγε με μανία σαν λυσσασμένο τις κότες. Η πρώτη κίνηση των δύο γυναικών ήταν να πιάσουν ένα κλαδί για να το τρομάξουν, αλλά οι προσπάθειές τους δεν έπιασαν τόπο. Τελικά, και ενώ δεν είχαν επιλογή να φωνάξουν για βοήθεια προς κάποιον γείτονα, κατάφεραν και το εγκλώβισαν σε ένα κλουβί.

Το περίεργο αυτό ζώο έχει μήκος 60 εκατοστά περίπου και η ουρά του προσθέσει στο συνολικό του μήκος άλλα 30 εκατοστά. Σχεδόν ολόκληρο το δέρμα του είναι κάπως αραιό, ενώ σε κάποια σημεία του έχει καφέ τρίχες. Το κεφάλι του θυμίζει περισσότερο κεφάλι σκυλιού αλλά τα ρουθούνια του θυμίζουν αυτά της αγελάδας, ενώ έχει, επίσης, μερικά κοντά μουστάκια που κρέμονται από τα μάγουλά του. Έχει στρογγυλά αυτιά, σημάδια στο δέρμα του λαιμού του καθώς και μία πληγή στο στόμα του. Τα μπροστινά του πόδια είναι πιο κοντά σε σχέση με τα πίσω του πόδια και κάθε ένα από τα πόδια του έχει πέντε δάχτυλα, σχεδόν όπως τα πόδια του λιονταριού ή της τίγρης.

Κάποιοι θεώρησαν ότι μπορεί να είναι ένα ζώο που ονομάζεται Beech Marten, ενώ κάποιο κάνουν λόγο για τα λεγόμενα Chupacabras!

Πηγή: http://www.weirdnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου