Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Loup Garou

Τα Loup Garou είναι ένας Γαλλικος μύθος ανθρώπων που μεταμορφώνονται σε λύκο με τη δίκη τους θέληση. Η λεξη "Loup" σημαίνει λύκος και η λέξη "Garou" σημαίνει άνθρωπος που μεταμορφώνεται σε ζώο. Ο μύθος λέει ότι όταν ένα άτομο έρχεται σε επαφή με ένα Loup Garou και μοιραστεί το αίμα του θηρίου, το Loup Garou θα αλλάξει πίσω στην ανθρωπινή μορφή του και έτσι θα αποκαλυφθεί το μυστικό τους.

Το θύμα γίνεται ένα Loup Garou για 101 χρονιά. Αν το θύμα μιλήσει από την συνάντηση, γινονται Loup Garou με την θέληση τους, άλλα αν παραμείνουν σιωπηλοί γυρίζουν στην ανθρωπινή μορφή τους και συνεχίζουν στη ζωή τους. Στους μύθους, λέγεται ότι το Loup Garou είναι κάποιος που το θύμα ξέρει, όπως ένας ζηλιάρης πρώην εραστής. Ο μύθος ήταν συνηθισμένο να λέγεται στα παιδιά για να τα τρομάζουν για την συμπεριφορά τους. "Φτιάξε το κρεβάτι σου ή αλλιώς το Loup Garou θα σε βρει!"

Αυτό που κάνει τα πλάσματα αυτά τόσο επικίνδυνα είναι το γεγονός, ότι όταν είναι στη μορφή του λύκου έχουν πλήρη επίγνωση και είναι τόσο έξυπνα όσο και στην ανθρωπινή μορφή τους. Με τις ενισχυμένες τους ικανότητες και αισθήσεις τους είναι δύσκολο να καταστρέψουν. Κατά μήκος με αυτές τις ικανότητες, διαφέρουν από τους λυκάνθρωπους (werewolves) επειδή δεν είναι μόνο το φεγγάρι που τους μεταμορφώνει. Αυτά τα πλάσματα μπορούν να αλλάξουν με την θέληση τους, το ίδιο όπως και με την θέληση της πανσελήνου. Είναι θαυμάσια πλάσματα... Όμως έχετε το νου σας από τα Loup Garou...

elena loupgarou
Για το http://www.dragonblood.org/

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα