Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Μια Στενάχωρη Ιστορία

Ένας νεαρός ήταν έτοιμος να τελειώσει τη σχολή του. Για πολύ καιρό θαύμαζε ένα σπορ αυτοκίνητο σε μια έκθεση, και γνωρίζοντας ότι ο πατέρας του μπορούσε να του το αγοράσει, του είπε ότι αυτό ήταν μόνο ότι ήθελε από αυτόν. Όταν έφτασε η μέρα της αποφοίτησης, ο νεαρός περίμενε ότι ο πατέρας του του είχε αγοράσει το αμάξι. Την ημέρα της αποφοίτησης ο πατέρας του τον ζήτησε σε προσωπικό διάλογο. Ο πατέρας του είπε πόσο περήφανος ήταν για αυτόν και πόσο τον αγαπούσε. Του έδωσε ένα κουτί με όμορφο κάλυμμα για δώρο. Απογοητευμένος ο γιος του ανοίγει το κουτί και βρίσκει μια Βίβλο. Νευριασμένος, ύψωσε τη φωνή του στο πατέρα του και είπε “Με τόσα λεφτά που έχεις, μου δίνεις μια Βίβλο;”, και έφυγε από το σπίτι αφήνοντας το βιβλίο.

Πολλά χρόνια πέρασαν και ο νεαρός έγινε επιτυχημένος επιχειρηματίας. Έφτιαξε ένα όμορφο σπιτικό, και κάποια στιγμή κατάλαβε ότι ο πατέρας του θα είχε πλέον γεράσει, και καλό θα ήταν να τον επισκεφτεί. Είχε να τον δει από εκείνη τη μέρα. Πριν πάρει την απόφαση δέχτηκε ένα τηλεγράφημα που έγραφε ότι ο πατέρας του πέθανε και ότι όλη του η περιουσία ανήκει στο γιο του. Έτσι, έπρεπε να πάει στο πατρικό του και να φροντίσει κάποια πράματα.

Όταν έφτασε στο σπίτι ένιωσε λύπη και μετάνοια για αυτό που έκανε. Άρχισε να ψάχνει τα χαρτιά του πατέρα του, και πρόσεξε τη Βίβλο, η οποία βρίσκονταν στο ίδιο σημείο όπου την άφησε πριν χρόνια. Άνοιξε το βιβλίο και άρχισε να το ξεφυλλίζει. Καθώς τη διάβαζε, ένα κλειδί έπεσε από έναν φύλακα που ήταν κολλημένος στο πίσω μέρος της Βίβλου. Ήταν τα κλειδιά από το αυτοκίνητο που ήθελε για δώρο όταν αποφοίτησε.

Δείτε όλες της Τρομακτικές μας Ιστορίες στον Κατάλογος Ιστοριών

Ετικέτες

3 σχόλια:

Τη 4 Μαρτίου 2013 στις 10:49 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

και να που συμβαινουν και αυτα.......

 
Τη 7 Απριλίου 2013 στις 5:32 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

εγω το θεωρω απλα αχαριστια..
και μην ξεχναμε οτι οσα περνανε οι γονεις μας απο εμας θα τα περασουμε και εμεις απο τα παιδια μας...

 
Τη 20 Νοεμβρίου 2014 στις 6:08 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα