Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Το Σπίτι Πάνω από το Νεκροταφείο

Τον Αύγουστο του 1971 η Maria Gomez Pereira ανακάλυψε ότι στο πάτωμα της κουζίνας της εμφανιζόταν, σχηματιζόταν σιγά-σιγά μια παράξενη προσωπογραφία όταν τελικά σχηματίστηκε, έγινε η εικόνα ενός άντρα με ταλαιπωρημένη έκφραση... Η Μαρία, αφού το έσβησε αυτό μετά ξαναεμφανίστηκε. Τελικά, φώναξε εργάτες να ξηλώσουν το συγκεκριμένο τμήμα του πέτρινου δαπέδου... όμως... το ίδιο πρόσωπο εμφανίστηκε και στο καινούριο τμήμα τους επόμενους μήνες και μάλιστα εμφανίστηκαν και άλλα τέσσερα πρόσωπα με την ίδια έκφραση... Μυστηριώδεις ήχοι άρχισαν να ακούγονται στο σπίτι καθώς και η φωνή ενός μικρού παιδιού. Αργότερα, σε κάτι επισκευές, ανακαλύφτηκε ότι το σπίτι είχε χτιστεί πάνω στα ερείπια ενός νεκροταφείου όπου ήρθαν στο φως πέντε ανθρώπινοι σκελετοί, οι οποίοι είχαν δολοφονηθεί τον 17ο αιώνα, ανάμεσά τους κι ένα παιδί.

Ετικέτες , ,

8 σχόλια:

Τη 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 4:39 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

ωχ παναγια μου θυμηθηκα που και το δημοτικο σχολειο στο οποιο πηγαινα παλια ηταν νεκροταφειο........!!

 
Τη 11 Φεβρουαρίου 2013 στις 5:08 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

εχει συμβει και σε εμενα κατι πολυ περιεργο....οταν πηγαινα τεταρτη δημοτικου μας ειχαν φερει στο σχολειο καινουρια θρανια και τα παλια τα ειχαμε ενωσει ολα μαζι.....μια μερα ειχαν συμβουλιο οι δασκαλοι και καθισαμε μαζι με τις φιλες πανω στα παλια θρανια και ξεκινησαμε να λεμε διαφορες ιστοριες με θαυματα απο αγιους κ.λπ...η μια απ τις φιλες μου εκατσε σε μια καρεκλα και ενω εμεις λεγαμε τις ιστοριες μας λεει,,κοριτσια κουνιεται η καρεκλα μου..εμεις δεν δωσαμε σημασια και συνεχισαμε....σε μια φαση την βλεπουμε να ανεβαινει πανω στο θρανιο και μας ξαναλεει,,κοιταξτε τη καρεκλα..και οντως η καρεκλα κουνιοταν..χεστηκαμε πανω μας (συγνωμη κι ολας)αλλα ενταξει τα ειχαμε δει ολα!!!!!!!

 
Τη 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:05 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Lord Ellanor είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
Τη 22 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:06 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Lord Ellanor είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες την εμπειρία σου μαζί μας θες να μας πεις το σχολείο που σου συνέβηκε αυτό?

 
Τη 4 Μαρτίου 2013 στις 5:12 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

ΕΞΑΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ......ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!!!!!!!!

 
Τη 7 Δεκεμβρίου 2015 στις 7:12 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

γεια σε εμένα είχε σημβη κατη διαφορετικο. Μια νυχτα με τους φιλουσμου που θακιμοταν στο σπιτι μου τελοσ παντων πηγαμε να κημιθουμε και ξαφνικα ακούσαμε κατι φονεσ που λεγανε θα πεθανετε ολη . Μετα τρεξαμε εξο κι όταν γυρισαμε ειχε αιμα το κρεβατι μου.

 
Τη 7 Δεκεμβρίου 2015 στις 7:14 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

παρακαλω απαντηστε τωρα

 
Τη 28 Δεκεμβρίου 2015 στις 2:40 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Έλα ποπομαστορας εδώ τι λέει μανμυ; όλα καλά;

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα