Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα πίνακα ouija

Ξεκινώντας θα θέλαμε να Προειδοποιήσουμε τους αναγνώστες του Spooky Greek Story ότι το παρακάτω κείμενο Αποτελεί Μετάφραση Αυτής Της Σελίδας και έγινε από εμάς. Δεν έχουμε προσωπική εμπειρία, δεν ενστερνιζόμαστε την άποψη που εκφράζετε και δεν συνιστούμε σε εσάς ή τους φίλους σας να το κάνετε. Αν ακόμα μπείτε σε αυτήν την διαδικασία θα πρέπει να το ψάξετε καλύτερα, να διαβάσετε ιστορίες ανθρώπων που το έκαναν και να δώσετε προσοχή σε αυτές. Το Ouija δεν είναι ένα απλό επιτραπέζιο παιχνίδι και πρέπει να αντιμετωπιστεί με την αρμόζουσα σοβαρότητα. Η απόφαση είναι δίκη σας!



Ένας πίνακας Ouija είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία. Ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι μια πόρτα σε έναν άλλο κόσμο και προειδοποιούν για τη χρήση του. Οι περισσότεροι άνθρωποι το βλέπουν σαν μια ακίνδυνη εμπειρία, ιδιαίτερα αν δεν έχει ληφθεί πάρα πολύ σοβαρά. Εδώ είναι μερικές οδηγίες.

Δυσκολία: Μικρή
Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά έως 1 ώρα

01. Χρειάζονται τουλάχιστον δύο για να παίξουν το Ouija. Ένα άτομο δεν είναι σε θέση να εργαστεί στο Ouija. Πάρτε έναν φίλο σας για να το κάνετε. Ένα αγόρι και ένα κορίτσι συνήθως συνίστανται.

02. Πότε να το παίξετε. Οι περισσότεροι επαγγελματίες προτείνουν τη χρήση του Ouija νύκτα, όταν, λένε, λιγοστεύουν οι παρεμβολές στην ατμόσφαιρα.

03. Δημιουργία ατμόσφαιρα. Το Ouija είναι πιο διασκεδαστικό αν χαμηλώσετε τα φωτά στο το δωμάτιο ή ανάψετε κεριά. Κλείσε την τηλεόραση και κάθε μουσική για να ελαχιστοποιήσετε ήχους (παρεμβολές) που μπορεί να σας αποσπάσουν την προσοχή.

04. Πάρτε θέση. Οι δύο χρήστες θα πρέπει να κάθονται απέναντι ο ένας από τον άλλο, με τα γόνατα ενωμένα, αν είναι δυνατόν, με τον πινάκα στα πόδια τους. Μην χρησιμοποιήσετε τραπέζι.

05. Αποφασίστε ποιος θα είναι αυτός που θα κάνει της ερωτήσεις ή αλλιώς θα είναι το Μέσο. Όλοι μπορούν να κάνουν ερωτήσεις στο "πνεύμα" ακόμα και κάποιος ο οποίος δεν συμμετέχει στο παιχνίδι άλλα βρίσκετε στο δωμάτιο. Οι ερωτήσεις πρέπει να υποβάλλονται στο άτομο που έχει οριστεί ως Μέσο και με τη σειρά του αυτός να ρωτά το πνεύμα.

06. Τοποθετήστε τα δάχτυλά σας στο Planchette. Εσείς και ο συμπαίκτης σας θα πρέπει να ακουμπήσετε τα δάχτυλα των δύο χεριών πολύ ελαφριά στο planchette, ή δείκτη.

07. Κούνησε τον δείκτη. Εσκεμμένα μετακινήσετε το planchette γύρω σε έναν κύκλο στο πίνακα του Ouija μια - δυο φόρες για να «ζεσταθεί».

08. Στάση. Μην αφήσετε τον έλεγχο στο πνεύμα. Το μέσο θα πρέπει να ξεκινά με την αναγγελία ότι η σύνοδος θα επιτρέψει μόνο θετικά πνεύματα ή μια υψηλότερη καλή "οντότητα" και ότι οι αρνητικές ενέργειες δεν είναι ευπρόσδεκτοι.

09. Αρχίστε με εύκολα. Ξεκινήστε με μια απλή ερώτηση, μια που να απαιτεί ένα ναι ή όχι.

10. Να είστε υπομονετικοί. Μπορεί να μην πάρετε αμέσως απαντήσεις. Δώστε στον πίνακα χρόνο για να «ζεσταθεί».

11. Να είστε ευγενικοί. Όταν ο πίνακας αρχίζει να δουλεύει, να ευχαριστήσετε την οντότητα για την φανέρωση και την επικοινωνία μαζί σας.

12. Μη κάνετε ηλίθιες ερωτήσεις. Αποφύγετε ερωτήσεις όπως, "Πότε θα πεθάνω;" γιατί ίσως απλά ανησυχήσεις χωρίς λόγο.(βλ. 14.)

13. Μην ζητάτε αποδείξεις για την φυσική του υπόσταση. Πολλοί έμπειροι χρήστες προειδοποιούν να μην ζητήσετε από το πνεύμα να κάνει αισθητή την παρουσία του. (σ.τ.μ. σηκώνοντας πράγματα στον αέρα και τέτοια παρόμοια)

14. Μην πιστεύετε ό, τι σας λέει. Ακριβώς όπως με οποιαδήποτε άλλη πηγή πληροφοριών, μη δέχεστε ότι σας λέει, ανεξάρτητα αν υποστηρίζει ότι είναι η αλήθεια ή ακριβής.

15. Κλείστε την επικοινωνία. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα. Όταν τελειώσετε με τη συνεδρία, μετακινήστε το planchette στο 'GOODBYE' και μετά βγάλτε τα χέρια σας.

Συμβουλές:

1. Να εχετε κάποιον να γράφει τις απαντήσεις. Μερικές φορές ο δείκτης κινείτε πολύ γρήγορα και είναι δύσκολο να παρακολουθείτε τι λέγεται. Ένα τρίτο άτομο με χαρτί και στυλό μπορεί να γράψει το μήνυμα που δημιουργείτε.

2. Παίξτε νηφάλιοι. Θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα, αν δεν έχετε πιει ή καπνίσει.

3. Διατηρήστε των ελέγχο. Εάν η συνεδρία ξεκινήσει λαμβάνοντας αγενή, χυδαίο, άσεμνο ή άλλως δυσάρεστες απαντήσεις, να διακόψει τη συνεδρίαση αμέσως.

Παρακαλούμε εάν επιθυμητέ να αντιγράψετε κάπου το κείμενο κάντε το με παραπομπή (link) σε εμάς
Ευχαριστούμε...

Ετικέτες

103 σχόλια:

Τη 18 Απριλίου 2012 στις 6:58 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

που μπορω να βρω το ouija?

 
Τη 20 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:44 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

μπορεις να φτιαξεις και μονος σου.
για παραδειγμα με ενα χαρτονι, ενα στυλο και ενα γυαλινο ποτηρι ή οτι αλλο προτιμας εσυ.

 
Τη 11 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:10 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Skeftestai na to dokimasete paidia ? :(

 
Τη 20 Ιανουαρίου 2014 στις 7:24 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Μόνο από AMAZON

 
Τη 28 Ιανουαρίου 2014 στις 11:44 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

paides tha sas sinbouleuba na mn t dokimasete ama t kanete mia fora k dn gini tpt mn t epixirite kiales fores...

 
Τη 23 Μαρτίου 2014 στις 4:15 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

με την παρεα μου το κανουμε πολυ καιρο σχεδον καθημερινα ... θα σας συμβουλευα να μην το κανετε μεσα σε κλειστο χωρο γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μας !

 
Τη 29 Μαΐου 2014 στις 3:40 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

εγώ πάλι θα συμβούλευα να μη το κάνετε ΚΑΘΟΛΟΥ.
Είναι τραγικά επικίνδυνο κύριως για άπειρους. Ο δίαυλος που ανοίγει είναι πολύ πλατής και μαζεύει κυρίως δαίμονες.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!

 
Τη 31 Μαΐου 2014 στις 11:49 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

παο θρησκεια θηρα 13

 
Τη 6 Οκτωβρίου 2014 στις 8:15 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

den petixeni se mena den eimai dektiki i kano kapio lahos ego

 
Τη 16 Οκτωβρίου 2014 στις 3:05 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

oso kai an me frikari 8a i8ela na to dokimasw. arketoi mu lene oti doulevei kai oti to exun dokimasei kai alloi mu lene oti eine farsa kai oti to kounane ekinoi gia na kanune plaka stus filus tus. 8a to agorasw auti tin evdomada na dw an odos dulevei :/

 
Τη 12 Νοεμβρίου 2014 στις 4:49 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Απο που το αγορασες;

 
Τη 22 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:17 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

το παρουσιάζετε σαν να είναι κανένα επιτραπέζιο τύπου monopoly!
εντελώς άκυρο το άρθρο!!!

 
Τη 8 Φεβρουαρίου 2015 στις 4:05 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Βασικά θεωρώ λίγο σωστή την συμβουλή που λέει "να μην ρωτάτε βλακείες". Καταρχάς αν θέλετε να μιλήσετε στο πνεύμα θα το κάνετε για σημαντικές πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν. Δεν το θεωρώ σωστό. Κάποιοι το έχουν κάνει αλλά και πάλι γιατί να επικοινωνήσεις με το πνεύμα για βλακείες; Δηλαδή είναι σαν να του κάνεις κάτι σαν είδος "πλάκας" ή και "φάρσας". Αν θέλετε να επικοινωνήσετε με ασφάλεια και θέλετε να το δοκιμάσετε να είστε σοβαροί και καλοί στο πνεύμα!

 
Τη 22 Φεβρουαρίου 2015 στις 3:06 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Μπορω να το φτιαξω μονη μμ;

 
Τη 7 Μαρτίου 2015 στις 3:54 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και μπορείς! <3

 
Τη 21 Μαρτίου 2015 στις 11:43 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

ego exo ftiaksi ena me mia ksilini plaka kai zografisa pano ta grammata,tous ari8mous k.t.l kai ena potiraki alla to eftiaksa simera kai 8a to dokimaso to bradi mazi me 2 filous mou

 
Τη 18 Απριλίου 2015 στις 1:52 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

εχει καμια σχεση με την ταινια?

 
Τη 30 Μαΐου 2015 στις 5:11 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Εμ χαχαχα φυσικα και εχει ρε φιλε μου σχεση με την ταινια ...τα εξηγει κιολας και η ταινια

 
Τη 11 Ιουνίου 2015 στις 2:08 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Γεια σας.. Ωραιο το μπλογκ.. Βασικα αυτο το εχω κανει με μια φιλη μου , εμενα ηταν η πρωτη μου φορα αλλα αυτη ηξερε πολυ καλα τι εκανε, καλεσε τον παππου της.. Εγω ρωτησα για τις σπουδες μου, μ απαντησε θα τελειωσω τη σχολη με επιτυχια κ οντως. Ο πινακα; ηταν απο χαρτι που ειχε φτιαξει η κοπελα , δυο ασπρα κερια κ ενα ποτηρι.. Μετα τις 1 τα μεσανυχτα.. Αυτα

 
Τη 18 Ιουνίου 2015 στις 4:45 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Γεια σας... Πολυ ωραιο το μπλογκ σας αλλα εχω να σημειωσω κατι επιπλεον.. Ο πινακας Ouija και η επικοινωνια με τα πνευματα φυσικα και δεν ειναι παιχνιδι... Αν δεν εχει καποιος τον πινακα μπορει να τον φτιαξει.. Με χαρτονι.. Θα γραψει πανω τα γραμματα της αλφαβητου, τα νουμερα απο το 0-9, ναι και οχι, και τελος θα γραψει "αντιο". Μετα για να αντικαταστησετε τον δεικτη, παρτε ενα χαμηλο ποτηρακι..
Συγνωμη αλλα μερικα απο αυτα που ειπατε δεν ισχυουν... Για παραδειγμα το νουμερο 4... Θα πρεπει να καθονται σε τραπεζι και τα γονατα δεν ειναι υποχρεωτικο να ειναι ενωμενα.. Και επισης, το νουμερο 15.. Για να "κλεισετε" την επικοινωνια, δεν πρεπει μονο να πατε τον δεικτη ή το ποτηρακι στο "αντιο/goodbye" αλλα θα πρεπει να ευχαριστησετε το πνευμα που ηρθε και να το διωξετε ειρηνικα... Το να πατε τον δεικτη στο αντιο και να μην πειτε τιποτα ειναι πολυ επικινδυνο γιατι υπαρχει περιπτωση το πνευμα να θυμωσει και να μην θελησει να φυγει και να μεινει μαζι σας για παντα.. Και βεβαια ποτε μα ποτε μην το ρωτησετε τι πνευμα ειναι.. Επισης δεν νομιζω οτι πρεπει να καλουμε συγγενεις... Επανω σε αυτο το θεμα δεν θυμαμαι.. Οσες φορες και να επικοινωνησα με πνευματα ποτε δεν καλεσα πνευμα συγγενη.. Μοναχα κρατουσαμε ολη η παρεα το ποτηρακι και ρωτουσαμε αν υπαρχει καποιο πνευμα εδω για να επικοινωνησει μαζι μας... Και κατι τελευταιο, δεν ρωταει μονο ενας και ειδικα δεν βαζουμε καποιον ως μεσο, οπως αναφερατε εσεις.. Ρωταει ο καθενας με την σειρα του οτι θελησει. Και οταν λεω οτι θελησει δεν εννοω σχετικα με τον θανατο και λοιπα.. Προς Θεου, λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει..
Εγω προσωπικα, εχω επικοινωνησει με πνευματα.. Παντως θυμαμαι, ξεκαθαρα οταν το ειχε δοκιμασει και ενας ξαδερφος μιας φιλης μου... Ειπε να ρωτησει κατι για την πλακα.. Και ρωτησε ποτε θα πεθανει.. Η απαντηση του ηταν η εξης "ΤΩΡΑ".. Φυσικα και φρικαρε το παιδι αλλα το πνευμα του εκανε πλακα.. Ναι.. Ξεχασα να το πω και αυτο.. Υπαρχουν και πνευματα που μπορει να σας κανουν πλακα...
Να και μια αλλη περιπτωση.. Που σε αυτην συμμετειχε και η μητερα μου.. Ηταν πριν 6-7 χρονια..Αρχες Ιουλιου περιπου. Και η μητερα μου τοτε ηταν εγκυος.. Οταν ηρθε η σειρα της ρωτησε ποτε θα γεννησει και η απαντηση που της δωθηκε ηταν "1108" δηλαδη 11 Αυγουστου.. Μετα απο μια εβδοματα πηγε στο νοσοκομειο και οι γιατροι της ειπαν πως θα γεννησει στις 20 Αυγουστου.. Τοτε θυμηθηκα το πνευμα και σκεφτομουν οτι μας ειπε ψεματα και οτι εκανε πλακα... Στις 1 Αυγουστου η μητερα ηταν στο σπιτι αλλα δεν ενιωθε καλα και το βραδυ ειχε φοβερους πονους, ωσπου καλεσε ασθενοφορο η γιαγια μου.. Ηρθε και την μετεφεραν στο νοσοκομειο.. Την αλλη μερα πηγα να την δω και μου ειπε η μητερα μου οτι θα την κρατησουν μεχρι να γεννησει... Παρολο αυτα η ημερομηνια γεννησης δεν ειχε αλλαξει.. 20 Αυγουστου.. Και εγω ακομα το σκεφτομουν.. Αυτο το 11.. Και ελεγα απο μεσα μου οτι τζαμπα εχασα τοσο χρονο με το πνευμα.. Και νευριαζα... Στις 11 Αυγουστου το βραδυ εσπασαν τα νερα της μητερας μου... Μετα απο 4 ωρες την εβγαλαν απο το χειρουργειο και την εβαλαν πισω στο δωματιο... Πηγα και καθισα διπλα της μεχρι να ξυπνησει... Μετα απο λιγες ωρες ξυπνησε η μητερα μου και μου ειπε οτι γεννησε πολυ νωρις απο οτι επρεπε και τοτε της ειπα " Θυμασαι? 11 Αυγουστου δεν ητανε? " Με κοιταξε καλα καλα... Και ομως ειχαμε κοκκαλωσει και οι δυο....

 
Τη 29 Ιουλίου 2015 στις 7:08 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

εισαι θεούλης !!!!!!

 
Τη 15 Αυγούστου 2015 στις 3:25 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Εγω προσωπικα δεν το εχω κανει αλλα ούτε πρόκειται να το κανω γιατι πιστευω σε όλα αυτα και εχω άλλες εμπειρίες οχι τοσο τρομακτικές αλλα επειδη εχω αυτές τις εμπειρίες και πιστευω δεν πρόκειται να το διακινδυνεύσω. Και συνιστώ ούτε εσεις να το κανετε!!

 
Τη 24 Οκτωβρίου 2015 στις 5:48 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

να ρωτησω κατι ... μονος σου γτ απαγορευεται να το κανεις?

 
Τη 1 Νοεμβρίου 2015 στις 12:38 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Σοφία είπε...

Μην "κάνετε πλάκα" γιατί μπορεί να τελειώσει πάρα πολύ άσχημα. Μπορεί να σας έρθει τίποτα στο σπίτι και να μην μπορείτε να το διώξετε. Και να ξέρετε ότι θα φύγετε εσείς και αν καταληφθεί και δεν ξέρετε να το καθαρίσετε Δεν θα ξαναμπει κανείς να μείνει.
ΟΧΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
Αν σου πουν να βάλεις ένα καλώδιο στην μπανιέρα ενός φίλου σου για πλάκα, θα πεις ότι είναι εγκληματικό, επειδή καταλαβαίνεις. Το άλλο μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι παρόμοιο επειδή δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται. ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ με τέτοια. ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

 
Τη 5 Νοεμβρίου 2015 στις 5:01 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Δεν απαγορευεται...απλα ειναι επικινδνο

 
Τη 14 Νοεμβρίου 2015 στις 3:44 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Δεν το εχω δοκιμασει ποτε και ουτε προκειται.Μονο κι μονο που το ακουω τρομαζω.Παρολα αυτα επειδη γνωριζω καποια πραγματα.1)ΜΗΝ το δοκιμασετε.
2)Αν επιμενετε τοσο πολυ,να το κανετε με παρεα.
3)Τα πνευματα αυτα ειναι σατανικα.Με αυτο το παιχνιδι δεν γινεται να μιλησετε με καποιο καλο πνευμα.
4)Ορισμενες φορες,ισως σας αποκαλυφθει ως καποιος νεκρος συγκενης.Μην το πιστεψετε.Σας το κανει για να κεντρισει το ενδιαφερον σας και να συνεχισετε να του μιλατε.
5)Καποιοι ισχυριζονται οτι ειναι ενα αστειο παχνιδι.Οχι,απλως το χρησιμοποιουνε με λαθος τροπο και δεν συμβαινει τιποτα.
6)Να ειστε πολυ προσεκτικοι.Λενε οτι το πνευμα που επικοινωνει μαζι σας μπορει να γινει η σκια σας ή και να εισελθει στη ζωη σας ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!Εχω ακουσει ατομο να λεει πως μετανιωνει την ωρα και τη στιγμη που το δοκιμασε.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.Ειναι ενα τεχνασμα για να εισελθουν δαιμονες στη ζωη σας.Δεν ειναι παιχνιδι.Η περιεργεια βλαπτει!

 
Τη 15 Νοεμβρίου 2015 στις 8:21 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Γεια σας...λοιπον..ειναι ενα σχετικα ευκολο παιχνιδι αλλα εξισου και λιγο επικυνδινο..θα πρεπει να ειστε σε μια ηλικια 15-και πανω...για πολλους λογους...μπορειτε να το φτιαξεται και μονοι σας...δεν πρεπει να το κανετε με χαρτονι οπως λενε πιο πανω...με μια ταβλα τετραγωνη πρεπει...ενα ρακοποτηρο...προσοχη γιατι υπαρχουν κακοβουλα πνευματα που θα θελουν να σας κανουν να τρομαξετε η να σας κοροιδεψουν...το παιχνιδι θελει συγκεντροση και να το παιξετε βραδυ...ρωτηστε αν ειναι καλο πνευμα και αν θελει να του κανετε καποιες ερωτησεις...προσοχη στις ερωτησεις!!! Γνωριστε το καλυτερα(ποσο χρονων ειναι,ονομα,αν ειναι παντρεμενος) αν θελετε να μαθετε πως πεθανε ρωτηστε το "μπορω να σου κανω μια ερωτηση σχετικα με τον θανατο σου?"...αυτα ειχα να σας πω...καλα να περασετε...και πολυ προσοχηη :)

 
Τη 2 Δεκεμβρίου 2015 στις 9:45 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν πιστευω σε αυτες τις μαλακιες και η παρεα μ θελουμε να το δοκιμασου Μπορω να το βρω στην ελλαδα ? Αυτα που λες να μην το κανουν γιατι μπορει να γινει κατι δεν νομιζω γιατι ολα αυτα δεν υπαρχουν ειναι παρεσθισεις των ανθρωπων Πολυ απλα φοβοσαστε και μπορει πολυ απλα με το παραμικρο που θα ακουσετε να φοβιθιτε Μονο αυτο ειναι κουλαρετε λιγο

 
Τη 9 Δεκεμβρίου 2015 στις 6:23 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Είναι ακίνδυνο έτσι; ��

 
Τη 12 Δεκεμβρίου 2015 στις 1:25 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Vicky είπε...

Einai poli epikindino, ego eipa sto pnevma na fanerothi otan epeza MONI mou, mou eipe na kitakso mesa apo to potiri, kitaksa, EIDA ONTOS to pnevma kai lipothimisa... Apo tote ginonte perierga pragmata SAS PARAKALO BOITHIAA kai den eklisa tin sindesi me goodbye, TI NA KANO

 
Τη 12 Δεκεμβρίου 2015 στις 1:26 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Vicky είπε...

Einai poli epikindino, ego eipa sto pnevma na fanerothi otan epeza MONI mou, mou eipe na kitakso mesa apo to potiri, kitaksa, EIDA ONTOS to pnevma kai lipothimisa... Apo tote ginonte perierga pragmata SAS PARAKALO BOITHIAA kai den eklisa tin sindesi me goodbye, TI NA KANO

 
Τη 21 Δεκεμβρίου 2015 στις 4:56 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Σε καμια περίπτωση δεν ειναι παιχνίδι κ εγω ειπαν τη δική μου εμπειρια... κ κάτι άλλο , δεν ειναι μάντης ο πινακας για να σας πει το μελλον... επισης το πινακα γ γενικά αυτα τα πραγματα τα ξέρουν όσοι ασχολούνται με μαυρη μαγεια..

 
Τη 26 Δεκεμβρίου 2015 στις 5:35 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Σοβαρά μιλας? Δηλαδη τι περιεργα πραγματα....κοιτα για να σταματησουν ολα αυτα πρεπει να ξαναπεξεις και να το κλεισεις εγω αυτο ξερω και ν τους πεις ευγενικα σε ευχαριστώ που ειρθες...πως ηταν το πνευμα? Σορρυ που ρωτω απλως ειναι λιγο παραξενο

 
Τη 26 Δεκεμβρίου 2015 στις 5:36 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Σοβαρά μιλας? Δηλαδη τι περιεργα πραγματα....κοιτα για να σταματησουν ολα αυτα πρεπει να ξαναπεξεις και να το κλεισεις εγω αυτο ξερω και ν τους πεις ευγενικα σε ευχαριστώ που ειρθες...πως ηταν το πνευμα? Σορρυ που ρωτω απλως ειναι λιγο παραξενο

 
Τη 26 Δεκεμβρίου 2015 στις 5:39 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Στο κινητο γινετε?

 
Τη 26 Δεκεμβρίου 2015 στις 5:40 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Σοβαρά μιλας? Δηλαδη τι περιεργα πραγματα....κοιτα για να σταματησουν ολα αυτα πρεπει να ξαναπεξεις και να το κλεισεις εγω αυτο ξερω και ν τους πεις ευγενικα σε ευχαριστώ που ειρθες...πως ηταν το πνευμα? Σορρυ που ρωτω απλως ειναι λιγο παραξενο

 
Τη 31 Δεκεμβρίου 2015 στις 8:09 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Εντωμεταξύ αυτό που ακόμα και σε μαγαζιά με παιχνίδια πουλάνε το ouija board της εταιρείας hasbro λες και είναι κανένα ξέρω 'γω αστείο παιχνίδι. Αν θέλει κάποιος να επικοινωνήσει με μια οντότητα θα επικοινωνήσει για σοβαρούς λόγους, αν και δεν βλέπω κάποιον σοβαρό λόγο, γιατί όλοι όσοι παίζουν ouija το κάνουν καθαρά για λόγους καλοπέρασης και διασκέδαση. Μην τα βάζετε με τα πνεύματα. Βασικά, ποιος ο λόγος να επικοινωνήσεις μαζί του; Δεν χρειάζεται καν....

 
Τη 9 Ιανουαρίου 2016 στις 4:10 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Ανωνυμος είπε...

νομιζεις οχι μονο απο αμαζον και απο αλλα καταστηματα

 
Τη 9 Ιανουαρίου 2016 στις 4:15 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Ανωνυμος είπε...

παιδια αφου ειναι επικυνδηνο τοτε γιατι να μην απαγορευεται φανταστητε τα ναρκωτικα απαγορεύονται το ouija γιατι οχι??

 
Τη 21 Φεβρουαρίου 2016 στις 5:15 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Δουλεψε τελικα?

 
Τη 21 Φεβρουαρίου 2016 στις 5:16 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Το δοκιμασες;

 
Τη 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 4:58 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

η περιέργεια σκοτώνει.. μείνετε εκεί

 
Τη 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 4:58 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

η περιέργεια σκοτώνει.. μείνετε εκεί

 
Τη 28 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:45 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

αμα τ φτιαξεις μν σ λειτουργει?

 
Τη 17 Μαρτίου 2016 στις 6:39 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Παιδιά μην το κάνετε ποτε απο τοτε που το εκανα μου πάνε όλα στραβά

 
Τη 9 Μαΐου 2016 στις 12:38 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Κοίτα εγώ θέλω να μιλήσω με τον Σατανά, αλλά σε τέτοια περίπτωση αν το πνεύμα είναι κακό, να κυκλοφορείς στο σπίτι λέγοντας ότι δεν είναι ευπρόσδεκτο εκεί και ότι ο Χριστός είναι μαζί σου και δεν μπορεί να σου κάνει κακό. Για εσάς που πιστεύετε σε αυτά.. Εγώ δεν πιστεύω.

 
Τη 18 Ιουνίου 2016 στις 9:52 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Από που το αγωρασες ?

 
Τη 24 Ιουνίου 2016 στις 4:10 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Παιδιά αυτό είναι επικίνδυνο εγώ έφτιαξα ένα μόνη μου με χαρτόνι χοντρο και μαρκαδόρο και μαζευτήκαμε τέσσερα παιδιά δυο κορίτσια και δυο αγόρια και ρωτήσαμε στην αρχή αν θέλει να παίξουμε και εκείνο το πνεύμα τέλος πάντων είπε όχι και ότι αν το ξαναενοχλησουμε θα μας σκοτώσει όλους. Περιττό να σας πω ότι έκανα δυόμισι μήνες να κοιμηθώ τα βράδια. Σας συμβουλεύω να μην το δοκιμάσετε. Ακόμη μόλις μας απάντησε έτσι ο δαίμονας έσπασε όλο το τζάμι από την μπαλκονόπορτα της φίλης μου και εκείνη κόπηκε με το γυαλί και το αίμα της σχημάτισε κάτι που έμοιαζε με νεκροκεφαλή. Είναι αλήθεια να ξέρετε

 
Τη 23 Αυγούστου 2016 στις 4:41 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

ree emena den leitourgei h malakiaa :')

 
Τη 23 Αυγούστου 2016 στις 4:43 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

APO POIO MAGAZI NA TO PARWWW??

 
Τη 30 Σεπτεμβρίου 2016 στις 12:57 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Εγω και οι φιλοι μου λεμε να το δοκιμασουμε ... εγω προσωπικα θελω να επικοινωνισω με τη γιαγια μου...να το δοκιμασω ?

 
Τη 12 Οκτωβρίου 2016 στις 1:03 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
Τη 23 Οκτωβρίου 2016 στις 10:08 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Παίξε ξανά μαζί με παρέα και κλείσε τη συνομιλία ευχαριστώντας το πνεύμα και λέγοντάς του αντίο. Επίσης μπορείς να ανάψεις ένα ματσάκι φασκόμηλο και να θυμιατίσεις το σπίτι λέγοντας στα πνεύματα ότι δεν είναι ευπρόσδεκτα στο σπίτι σου και ότι πρέπει να φύγουν... Αν συνεχίσουν να γίνονται περίεργα πράγματα ζήτα βοήθεια από έναν παπά.

 
Τη 31 Οκτωβρίου 2016 στις 12:12 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Mages..kana prognwstiko stoiximatos leei gia na pame tameiaki kai na gonatisoume ton opap h mono malakies gia fantasmata? Apantiste oso to dinaton pio sintoma gt exw na paw tameio apo to persino classico

 
Τη 8 Νοεμβρίου 2016 στις 3:02 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Γεια,σας μια βοηθεια παιδια ειμαι φοιτητης στην θεσσαλονικη κανονισαμε να παιξουμε αυτο το παιχνιδι σε ενα σπιτι φιλου οταν ξεκινησε εζβησαν ολα τα κερια και βγηκαμε απτο σπιτι και ξανα δεν πατησαμε τα παρατησαμε ολα εκει..

 
Τη 13 Νοεμβρίου 2016 στις 1:27 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

enas filos mou pethane paizontas to paixnidi auto..makrya apo tetoia paixnidia tou satana

 
Τη 14 Νοεμβρίου 2016 στις 7:37 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Και εγώ το έχω κάνει δεν έπιασε!!!κάτι άλλο με κερί που είχαμε κάνει εκείνο ναι έπιασε αλλά....

 
Τη 26 Δεκεμβρίου 2016 στις 8:50 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Εγω με την παρεα μου κανινισαμε να το κανουμε... εγω συμφωνησα. Κανονισαμε το επομενο βραδυ εγω ομως με την οικογεινεια μου δν μπορουσαμε. Αυτην την στιγμη διαβαζω ολα αυτα και ειμαι χαρουμενη που δεν τα καταφερα τελικα. Θα σας ενημερωσω αναλογα αν το παιξω τελικα αν και φοβαμαι για προφανεις λογους. Οπως λετε μερικοι το πνευμα μπορει να μην φυγει και να μεινει αν καποιος σπασει την αλυσιδα και φυγει πριν πει αντιο. Τρομαζω και μονο στην σκεψη τπυ παιχνιδιου αλλα ακομα σκεφτομαι να το παιξω... τι να κανω; μπορει να με συμβουλεψει κανεις;

 
Τη 12 Ιανουαρίου 2017 στις 5:28 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Το πιο γαματο σχολιο που εχω δει ως τωρα������

 
Τη 13 Ιανουαρίου 2017 στις 11:41 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Έζω μιλήσει με πνεύματα με άλλους τρόπους.Εγώ προτείνω:Αλάτι στο δωμάτιό,ΠΟΛΥ αλάτι.Λευκάτι κεριά.Όχι χαζές ερωτήσεις.Σεβασμός,επιφυλακτι κότητα και παρέα μαζί σας.

 
Τη 28 Ιανουαρίου 2017 στις 4:41 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Σωστος!!!!!

 
Τη 28 Ιανουαρίου 2017 στις 5:51 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Σωστος!!!!!

 
Τη 29 Ιανουαρίου 2017 στις 10:09 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Αντώνης Σκάρας είπε...

Στρέψτε τις καρδιές σας Στον Ιησού Χριστό !
Μείνετε μακριά απο αυτά !

 
Τη 29 Ιανουαρίου 2017 στις 10:13 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Αντώνης Σκάρας είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
Τη 29 Ιανουαρίου 2017 στις 10:21 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Αντώνης Σκάρας είπε...

Δέξου Τον Ιησού Χριστό μέσα στην καρδιά σου !
Μόνο Αυτός δύναται να σε λυτρώσει απο αυτό !
"Έλα Κύριε μέσα στο "είναι" μου" πες σ' Αυτόν !
Επίσης... Επιτίμησε το Στο Όνομα Του Ιησού Χριστού !
Όταν η επιτίμηση γίνεται με πίστη Στο Όνομα Του Κυρίου, οι δαίμονες τρέμουν και φεύγουν !
Απο προσωπικές εμπειρίες το λέω αυτό.

 
Τη 7 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:49 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Γεια σας είμαι απο θεσσαλονίκη,τι παίζει με αύτο το δήθεν παιχνίδι,ξέρει κάνεις,προσωπικά δίαβασα μαρτυρίες ανθρώπων που τους κυρίευσαν τα πνεύματα.

 
Τη 8 Φεβρουαρίου 2017 στις 4:39 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Δηλαδή εγώ να μην το κάνω; Ειδικα αν ειμαι 13 χρονων;

 
Τη 8 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:56 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

όχι αλλιώς θα πεθάνεις,μιλάω σοβαρά,μην τολμήσεις!

 
Τη 8 Φεβρουαρίου 2017 στις 1:56 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Εγω παντως λεω πως ολες αυτες οι ιστοριες ειναι ψευτικες αν και θα ηθελα να το δοκιμασω δεν υπαρχουν πραγματα οπως φαντασματα η υπερφυσικες δυναμεις

 
Τη 8 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:04 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Σχετικά με το ερώτημα σας,καλό θα ήταν να μην δοκιμασετε ΤΙΠΟΤΑ!Για περαιτέρω πληροφορίες στείλτε μου email.Είμαι γνώστης του αντικειμένου.

 
Τη 8 Φεβρουαρίου 2017 στις 2:07 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Κάνετε μεγάλο λάθος,επειδή δεν τα βλέπετε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν!Αλλιώς πρέπει λογικά να είστε άθεος,συμπέρασμα δικό μου.

 
Τη 9 Φεβρουαρίου 2017 στις 11:03 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Μπορεις να καψεις τα γραμματα σε ξξυλο

 
Τη 11 Μαΐου 2017 στις 5:16 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Μάκης183373739ε0ς828 είπε...

Μαγκες σοβαρό. σε περίπτωση που παίξω το "παιχνίδι" και της επόμενες μέρες συμβούν παράξενα πράγματα όπως το να ανάβει μια χαλασμένή λάμπα από μόνη της και να κλείνει πάλι μόνη της η να ακούς περίεργους ήχους τι πρέπει να κάνεις σε αυτή την περίπτωση??

 
Τη 11 Μαΐου 2017 στις 3:55 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Nick Dimitriadis είπε...

Καλή ερώτηση,ίσως αυτό θα σε βοηθήσει http://www.orthmad.gr/faq/%CE%B5%E1%BD%90%CF%87%E1%BD%B2%CF%82-%CF%84%E1%BF%B6%CE%BD-%E1%BC%90%CE%BE%CE%BF%CF%81%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%BC%E1%BF%B6%CE%BD-%E1%BC%90%CF%80%E1%BD%B6-%CF%80%CE%B1%CF%83%CF%87%CF%8C%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD-%E1%BD%91%CF%80%E1%BD%B8-%CE%B4%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%E1%BD%B6-%E1%BC%90%CF%80%E1%BD%B6-%CF%80%E1%BE%B6%CF%83%CE%B1%CE%BD-%E1%BC%80%CF%83%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BD

Οπότε πας στην εκκλησία και ζήτας την βόηθεια κάποιου ιερέα άμεσα.

 
Τη 12 Μαΐου 2017 στις 4:43 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Μάκης183373739ε0ς828 είπε...

Ευχαριστώ αυτό έκανα. Κοινωνίσα εξομολογυθηκα και από τότε όλα καλά

 
Τη 12 Μαΐου 2017 στις 7:06 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Σώστα!

 
Τη 10 Ιουνίου 2017 στις 11:22 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

ρε παιδια θελω πολυ να το παιξω αλλα δεν θελω να ερθει ο "Zozo" η κατι κακο, μονο μια φορα θελω να δω πως ειναι αλλα φοβαμε πολυ :(

 
Τη 11 Ιουνίου 2017 στις 3:55 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Μπορείς να το δοκιμάσεις εάν ξεκίνας την ίδεα του φόβου αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσεις να ολοκληρώσεις τ διαδικασία και γενικά δεν θα πρέπει να δοκιμάζεις οτιδήποτε με την ίδεα του φόβου.Οι συνέπειες θα είναι τραγικές για σένα και αν δεν καταφέρεις να τερματίσεις την συνομιλία η οντότητα θα σε στοιχειώσει και θα πρέπει να αποχωρήσεις απο το σπίτι σου,οπότε και να θες θα πρέπει να γίνει σε ένα μέρος όπου δεν θα ανήκει σε συγγενείς και φίλους.Συνιστώ να μείνεις καλύτερα μακρία από αυτό τον πίνακα.

 
Τη 12 Ιουνίου 2017 στις 7:49 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Καποια αυτα που γραφεις ειναι εντελως ακυρα και ακρως επικίνδυνα.Καταρχην,δεν πρεπει ποτε μα ποτε να φτιαξετε μονοι σας ενα ouija board!Αν καποιοι θελετε τοσο πολυ να το δοκιμασετε (γνωμη μου ειναι καλυτερα να το αποφυγετε) πρεπει να αγορασετε εναν κανονικο!Ξεχαστε τους αυτοσχεδιους.Οταν το παιζετε με 2 ή περισσοτερα ατομα δεν πρεπει ποτε να αφήσετε την πλακετα απο τα δαχτυλα σας οσο επικοινωνείτε με καποιο πνευμα.Ποτε μη κανετε πλακα ή κοροιδεψετε το πνευμα,δεν θα σας βγει σε καλο.Τι εννοω?Πιθανοτατα ή μαλλον σιγουρα το πνευμα θα κατχει το σωμα σας με τραγικες συνεπειες.Εαν το πνευμα δεν σας δινει τις απαντησεις που θελετε και κανει τα δικα του,ποτε μην επιμείνετε και φυσικα να μην εξαγριωθείτε μαζι του,πρεπει να το σταματησετε αμεσως.Εαν η πλακετα πηγαινει συνεχως γυρω απο τους αριθμους ή πηγαινει συνεχως προς το σκοτεινό φεγγαρι,τα πραγματα ειναι ακρως επικίνδινα και πρεπει να σταματησετε το παιχνιδι αμεσως (το πνευμα που επικοινωνει μαζι σας ειναι κατι παρα πολυ κακο και δαιμονικο που εχει σκοπο να σας πληγωσει).Επιπλεον,οταν ρωτησετε το πνευμα το ονομα του και η πλακετα συμπληρωνει το ονομα ΖΟΖΟ,πειτε κατευθειαν αντιο και κλειστε το.Ειναι βασικα, o leader του ouija και ο πιο ισχυρος και κακος δαιμονας που φυσικα δεν σηκωνει πλακες και δεν του αρεσει καθολου να τον ενοχλουνε.Και τελος,φυσικα για οτιδηποτε λογο θελετε να σταματησετε το παιχνιδι πειτε οπωσδηποτε αντιο,μην το ξεχνατε ποτε.Δειτε και καποια βιντεακια στο youtube,τα περισσοτερα ειναι 100% αληθινά.

 
Τη 24 Οκτωβρίου 2017 στις 6:08 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Βλέπω τα σχόλια και γελαω. Σοβαρά οι ιστορίες που λέτε για σπασμένα τζαμιά και δαίμονες που φαίνονται απο ποτηρια μετα απο ποσα ποτά θα σκεφτηκατε? Δεν έχετε να κανετε αλλη δουλεια βρε φαντασιόπληκτη πιτσιρικια?

 
Τη 24 Οκτωβρίου 2017 στις 6:09 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Τα σκεφτηκατε* φαντασιοπληκτα*

 
Τη 26 Ιουνίου 2018 στις 10:18 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Θα ηθελα πολυ να το δοκιμάσω ομως φοβαμαι πολυ ειδικότερα επειδη ειμαι χριστιανη και 13 χρονων. Αλλα θελω να μαθω παρα πολλα για τον παππου μου και για τον αλλο παππου μου που πεθαναν.

 
Τη 26 Ιουνίου 2018 στις 10:19 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Θα ηθελα πολυ να το δοκιμάσω ομως φοβαμαι πολυ ειδικότερα επειδη ειμαι χριστιανη και 13 χρονων. Αλλα θελω να μαθω παρα πολλα για τον παππου μου και για τον αλλο παππου μου που πεθαναν.

 
Τη 11 Αυγούστου 2018 στις 6:56 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Ισχύει με πυρογραφω δεν το ειχα σκεφτεί

 
Τη 12 Νοεμβρίου 2018 στις 5:43 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Αγοραζεις καινουρια λαμπα και ωτασπιδες

 
Τη 13 Ιανουαρίου 2019 στις 6:42 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Δεν χερω

 
Τη 1 Μαρτίου 2019 στις 5:39 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Καλησπέρα εχω το τραπεζακι εδω και χρονια προσπαθησα πολλές φωρεσ αλλα δεν εχει κινήθη...ουτε καποια αντίδραση.. βασικά πριν αρκετά χρονια είχαμε κάποιες καντεμιεσ στο σπιτι και ενοχλεισησ που αναγκαστικαμε να αφήσουμε την οικια μας μετα απο εναν παπα που μας διαβασε το σπιτι...φηγαμε ακρηβοσ για τρια χρωνια μεσα σε αυτα μετα ξανα επιστρεψαμε το σπίτι εχει καθαριστη βασικα η ενοικη της πρωηγουμενησ γενιάς που κατηκουσαν σε αυτο το οίκημα δεν ειχαν θετική ανεργία οπωτε εκανα εκαθαρηση ενέργειασ πρην μφανηστουμε σε αυτο ξανα...τωρα εχουνε αλλαξη πολα δεδωμενα αλλα και παλη μεσα σε ενα χρωνο ειχαμε σημαδια καπιασ οντοτητασ αλλα οχι στο σπιτι στην πολυκατοικία μας εκανα πολεσ φωρεσ το τραπεζακη να παρω μια απάντηση.... αλα δεν ελαβα το μονο που την αλη μερα μια γιαγιακα κουτσομπολα απεβιοσε την ιδια ωρα που εκανα το τραπεζακι ....ληγω σοκαριστικο αλλα δεν ξερω τη να σκευτω φυσικά η γριουλα πεθανε απο εφραγμα ενω κημοταν....γεραματα καθε μερα εβρηζε και ενοχλουσε τους ενοικουσ ειταν απο της παλιεσ γιαγιαδεσ η σηνηφαδα της ειχε το δηκομασ σπιτι και εκηνα τα χρωνια ειχε χαση τον αντρατησ που ειταν καπετάνιοs μόλις το μαθε η σηνηφαδα την πεταξαν και τησ αρπαξαν το σπιτι πονεμενη η στορια λετε? Γιαυτο να μην κηνητε το τραπεζακη να εχει ενεργοποιηθη αυτόματα ...δεν ξερω τη ναπω πολεσ σημπτοσησ....και το αφησα παλη στην θέση του δεν το ξανα αγκηξα... μέχρι να δω και να μαθω τα παντα το γιατι.
..

 
Τη 1 Μαρτίου 2019 στις 5:49 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Δυστυχώς σε εμάς οικογενειακοσ μεχρη και ο καναπεσ ετρηζε και καθε φωρα γηνοταν κατι ασχημο στην οικογένεια μου μεχρη θάνατος αφηστετα τη παπαδεσ τη ξορκισμουσ μεχρη που παρατησαμε το σπιτι για τρια ολοκλιρα Χρόνια για να γηνη εκαθαρση μετα επιστρεψαμε το προβλημα στο τραπεζακι τον πνευματων δεν ειμαδταν εμεισ αλλα η αλη ενοικη τησ ποληκατικιασ απλα το σηγκεκρημενω πνευμα δεν ειθελε τουσ ενοικουσ και οχι εμάς απλα δυπλα σε αυτουσ επερνε μπαλα και εμάς αλλα τωρα εχει ξεκαθαριση εκανα και καποιεσ έρευνες αλα μεωτον πνευματικο μου και ησιχασαμε το πνευμα του σπιτιου μας να μυν σου πω πωσ οταν ειναι να γηνη κατι χτυπά τρισ φωρεσ την μπαλα σαν μπαλα διλαδη κανη ήχους κσι ειμαστε πρωετημασμενη γιατο οτι τίποτε ....

 
Τη 1 Μαρτίου 2019 στις 5:56 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Πεζω αλλα δεν κηνητε σπαστηκο και την επομενη ολλα σκατα η ολλα καλα θα πανε προστοπαρων οσεσ φωρεσ ασχολθηκα μα βραδη θα εινσι το επομενο βραδη πεθενη ενασ παπουσ την ηδια ωρα που πραγματοποιεισα το τραπεζακη σοκ μα μερα θα ειναι παλη τα ιδια η μητέρα μου λεει οτι το τραπεζακι τον πνευματων τα εχει με την πολυκατοικία και καλύτερα να το αφησω στην θεση του για να δουμε ειναι σημπτοση η αληθια....με το τραπεζακι....σοκ σοκ σοκ

 
Τη 11 Μαΐου 2019 στις 5:51 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Γίνεται να το παίξεις κ μόνος

 
Τη 28 Ιουλίου 2019 στις 1:02 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Συμφωνώ μαζί σου!!!

 
Τη 28 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:01 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Sto amazon

 
Τη 31 Δεκεμβρίου 2019 στις 10:27 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

και τι κανεισ ακριβος με αθτα

 
Τη 7 Ιουλίου 2020 στις 7:17 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

😂😂😂👌

 
Τη 11 Σεπτεμβρίου 2020 στις 2:29 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Φιλί μου Διάβασα όλα τα σκολιά Από αυτά που γράφετε δεν αληθεύει τίποτα ... Πρώτο αν ήταν επικοινωνώ θα είχε καταργηθεί άπω όλα τα μαγαζιά που πουλούν παιγνίδια .. Δεύτερο αν έλεγε την αλήθεια και ήτα αξιόπιστο θα το είχε και η αστυνομία να πιάνει τους κακοποιούς ... Τρίτον και το καλύτερο θα είχαμε κερδίσει όλη το ΤΖΟΚΕΡ ...... Τι σιβενη με αυτό όταν ξεκινάμε να παίξουμε επικρατή ένας φόβος που το κουβαλάμε για πόλη χρονικό διάστημα μαζί μας και νομίζουμε ότι μας κυνηγού φαντάσματα ... Εμείς σπρώχνουμε το δίχτυ η το ποτηράκι άλα εκείνη την στιγμή η αδρεναλίνη είναι τόσο έντονη και δεν το έχουμε καταλάβει έχετε προσέξει που μερικές φορές που δε μπορεί να σχηματίσει καμιά συλλαβή ... Αυτή ήτανε μια άπατη του 1800 <<< ΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΘΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ >>> Σας ευχαριστώ ..

 
Τη 25 Σεπτεμβρίου 2020 στις 8:27 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Απο ορθογραφία και σύνταξη λόγου πάτε όλοι τέλεια. Και να καταφέρετε να συνομιλήσετε με υποτιθέμενα πνευματα, αυτά δύσκολα θα σας καταλάβουν. Ανοιξτε κανενα βιβλίο να ξεστραβωθείτε και μετά παίξτε μονοπολη, αφήστε το quija. ΔΕΝ είναι για πειραματισμούς...

 
Τη 14 Νοεμβρίου 2020 στις 4:37 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Τι μαλακίες κάθεστε και γράφετε ��
Δεν δουλεύει το ουιτζα απλά είστε σχηζοφρενεις

 
Τη 19 Νοεμβρίου 2020 στις 3:03 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Anonimus είπε...

Χαχαχαχα σχηζοφρενεις μουρλοι είστε σας πασάρουν μαλακίες και τα πιστεύετε να σας τρώνε λεφτά με αυτό το χαζοπαιχνιδο

 
Τη 6 Μαρτίου 2021 στις 7:35 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Nai kai go

 
Τη 16 Μαρτίου 2021 στις 1:18 π.μ. , Ο χρήστης Blogger ΜΑΝΟΣ ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

θα ηθελα να δωκιμασω τον πινα

 
Τη 16 Μαρτίου 2021 στις 1:19 π.μ. , Ο χρήστης Blogger ΜΑΝΟΣ ΘΕΡΙΣΤΗΣ είπε...

θα ηθελα να δωκιμασω τον πινα

 
Τη 12 Ιουνίου 2021 στις 5:08 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Νικος είπε...

Ειπε και τα νουμερα στο Λοττο καποιο πνευμα. Αλλα τι να τα κανεις αν χασεις την ψυχή σου;

 
Τη 17 Αυγούστου 2021 στις 8:44 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

To dokimasa kai pethana��

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα