Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Τρομακτική Ιστορία: Άλλη μια ιστορία από την Κρήτη

Τα πολύ παλιά χρόνια στην Κρήτη, σε μια επαρχία του Νομού Ηρακλείου, υπήρχε ένας άνθρωπος, τόσο πολύ άσχημος και τόσο πολύ βρομιάρης, που καμία κοπέλα δεν ήθελε να τον παντρευτεί, παρά την τεράστια περιουσία που είχε.

Σιγά σιγά, ο άνθρωπος έγινε τόσο κακός και τόσο παράξενος από τις αρνήσεις που έπαιρνε από τις κοπελιές που ζητούσε σε γάμο, που δεν τον ήθελε κανένας στο χωριό. Έτσι, πέθανε από τον καημό του, σε νεαρή ηλικία. Στην κηδεία του όμως, επειδή οι συγχωριανοί του δεν τον νοιάζονταν, ο παπάς δεν τον διάβασε σωστά (δεν διαβάσανε όλα τα γράμματα - δεν ξερω τι σημαίνει αυτό) και ο άνθρωπος αυτός "κακανθρώπησε" που λένε στην Κρήτη.

Από τότε, και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, όποτε γινόταν γάμος στο χωριό αλλά και στα γύρω χωριά, έβρισκαν τους νιόπαντρους στραγγαλισμένους. Αγριέυτηκαν λοιπόν κάποια στιγμή οι κάτοικοι, και άρχισαν να ανοίγουν τους τάφους, όσων πίστευαν ότι θα μπορούσαν να είχαν βρυκολακιάσει αλλά δεν βρήκαν τίποτα....ώσπου άνοιξαν τον τάφο αυτού του ανθρώπου και αντίκρυσαν ένα απίστευτο θέαμα....αυτός ήταν λες και ήταν ζωντανός, είχαν μακρύνει πολύ τα μαλλιά του και τα νύχια του και ήταν γεμάτος αίματα, έτσι τον πήραν και τον έκαψαν έξω από την εκκλησία του χωριού για να γλιτώσουν....και έτσι και έγινε!

Από elinor
http://www.metafysiko.gr/forum/archive/index.php/t-3921.html

Ετικέτες , ,

2 σχόλια:

Τη 15 Ιουνίου 2013 στις 3:37 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Πολύ αληθινό....Κατατρομάξαμεεεε.... :ρ

 
Τη 7 Αυγούστου 2020 στις 12:32 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Που είναι αυτό ξέρουμε;

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα