Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Το μοναστήρι του Διαβόλου

«Αυτό είναι το σπίτι του Διαβόλου! Μην πάτε εκεί, κινδυνεύετε! Δεν είναι πλέον μοναστήρι, είναι τόπος λατρείας του Σατανά»!

Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, αυτή ήταν η μοναδική απάντηση που δίνουν οι κάτοικοι της Αργολίδας, όταν ρωτάει κανείς πως να φτάσει στο μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου.

Ο τρόμος είναι έντονος στα μάτια τους, που μάλιστα αρκετοί είναι εκείνοι που στην προσπάθειά να προστατέψουν τον κόσμο από το «κακό» αρνούνται ακόμα και να δείξουν τον δρόμο, καθώς όλες οι πινακίδες που υπήρχαν ως διά μαγείας έχουν ξηλωθεί. Στις επίμονες προσπάθειές να μάθει κάνεις τι ήταν αυτό που είχε σκορπίσει τον φόβο στους ανθρώπους μόνον ένας ηλικιωμένος, ο κ. Γιώργος, δέχεται να εξιστορήσει τα όσα φοβερά είχαν συμβεί σε αυτόν τον τόπο πριν από περίπου δύο χρόνια.

«Σε αυτό το μοναστήρι πριν αρκετά χρόνια ζούσαν πέντε μοναχοί. Όμως ξαφνικά, ο ένας μετά τον άλλον άρχισαν να πεθαίνουν από καρδιακή ανακοπή και μάλιστα θάφτηκαν εκεί. Τον Ιούνιο του 2005, αν θυμάμαι καλά, μια παρέα που πήγε εκεί για να προσκυνήσει είδε ένα φρικιαστικό θέαμα. Τα οστά των μοναχών είχαν ξεθαφτεί, είχαν τοποθετηθεί σε ένα σημείο και ήταν καμένα. Πάνω στον βράχο ήταν σχηματισμένο το σύμβολο του Διαβόλου, μία πεντάλφα, ενώ όλες οι αγιογραφίες που υπήρχαν στους τοίχους είχαν μαυρίσει λες και κάποιος είχε βάλει φωτιά. Ποτέ όμως δεν έχει ξεσπάσει φωτιά στο μοναστήρι και αυτό είναι το περίεργο.

Συνεχεία ΕΔΩ

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα