Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Wolf-Dog

Παρμένο από το blog του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ δεν αποτελεί τρομακτική ιστορία άλλα μπορεί να δημιουργήσει καινούργιες αν σκεφτείτε καμιά καλή νιώστε ελεύθεροι να μου την στείλετε!!!

Όμως μερικές φορές ο άνθρωπος παραβλέπει τους νόμους της φύσης. Έτσι ζευγαρώνει σκύλο με λύκο θεωρώντας ότι θα αποκτήσει έναν πιστό φύλακα με τα άγρια ένστικτα ενός λύκου που μπορεί να αναμετρηθεί με τα πιο δυνατά ζώα. Το ζώο που προκύπτει από αυτό το ζευγάρωμα είναι το wolf-dog, ένα υβρίδιο που στις περισσότερες χώρες είναι παράνομο αλλά και επικίνδυνο τόσο για τον άνθρωπο όσο και για την φύση. Για τον άνθρωπο, γιατί μπορεί να εμφανίσει περισσότερο τη συμπεριφορά του λύκου, είτε το ίδιο είτε οι απόγονοί του, και να γίνει επιθετικό∙ για τη φύση διότι μπορεί μέσα από αυτή τη διαδικασία να αλλοιωθούν τα γνήσια γενετικά χαρακτηριστικά και ένστικτα του λύκου.

Τέλος, για να προκύψει ένα wolf-dog ο άνθρωπος παίρνει το κουτάβι-λύκο σκοτώνοντας τους γονείς του ή και ολόκληρη την αγέλη. Έτσι, στερεί από τη φύση πολλά άτομα συμβάλλοντας στη μείωση του πληθυσμού του.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα