Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Το στοιχειωμένο σπίτι της Θεσσαλονίκης

Το στοιχειωμένο σπίτι της Βασιλίσσης Όλγας είναι πολύ γνωστό εδώ στη Θεσσαλονίκη. Βρίσκεται στον αριθμό 263 και όποιος τολμάει ας πάει να το επισκεφτεί! Εγώ προτιμάω να μην περνάω ούτε απ' έξω. Κανείς ποτέ δεν έχει δει κάποιο φάντασμα εκεί μέσα αλλά όσοι έχουν μείνει εκεί την νύχτα ακούν φοβερούς θορύβους. Όσοι το νοίκιασαν μέχρι τώρα το εγκατέλειψαν από το φόβο τους. Ακόμα και απ' έξω πολλοί που πέρασαν νύχτα είπαν ότι ακούσαν περίεργους ήχους από μέσα ακόμα και όταν ήταν εγκαταλελειμμένο. Παλιά ήταν αρχοντικό κάποιου εβραίου, σήμερα είναι αχούρι έτοιμο να πέσει και δεν κατοικεί κανείς εκεί.

Νομίζω ότι τώρα είναι αποθήκη για κάποια εταιρεία οικοδομών ή κάτι τέτοιο (σκαλωσιές κτλ.). Επίσης το σπίτι κουβαλάει κατάρα από κάποιον και όποιος μένει εκεί κινδυνεύει να τρελαθεί.

Όποιος όμως προσπαθήσει να το γκρεμίσει κινδυνεύει να πεθάνει. Μια φορά το είχαν πάρει κάτι εργολάβοι για να το κατεδαφίσουν και να χτίσουν κάτι άλλο στη θέση του. Την ίδια μέρα που το πήρανε ο ένας από τους δύο πέθανε από την καρδιά του και ο άλλος σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό πηγαίνοντας για Αθήνα. Κι άλλες ιστορίες ακούγονται για διάφορους που πήγαν να το γκρεμίσουν ή να ανακαινίσουν και είτε πέθαναν είτε τους βρήκαν διάφορες συμφορές. Μια άλλη φορά το είχε νοικιάσει μια μεγάλη οικογένεια τσιγγάνων που δε φοβόντουσαν καθόλου τις φήμες που ακούγονταν για το σπίτι. Τελικά το εγκατέλειψαν τρέχοντας από την πρώτη νύχτα.

Ο λόγος; μέσα στη νύχτα άρχισαν ξαφνικά ν ακούνε θορύβους πολύ δυνατούς σαν κεραυνούς να έρχονται από τα διπλανά δωμάτια. Φυσικά όσοι ήταν απ` έξω αυτή τη φορά δεν άκουγαν τίποτα. Το σπίτι αυτό κρύβει κάποιο φοβερό μυστικό και όποιος είναι γεναίος ας πάει να το λύσει. Β. Όλγας 263!!!!

Ετικέτες

4 σχόλια:

Τη 10 Απριλίου 2012 στις 5:29 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger anonumos είπε...

καλα ρε καραγκιοζοplayer καθεσε και πιστευης αυτα που σου λενε ρε;;;Ε-Λ-Ε-Ο-Σ....κριμα που δεν μενω θεσ/νικη να σου αποδειξω οτι ειναι μαλακιες ολα αυτα!!!!

 
Τη 11 Απριλίου 2012 στις 1:37 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Lord Ellanor είπε...

Αγαπητέ anonumos-βλακακος εάν δεν σε ενδιαφέρει το περιεχόμενο του Blog μην γραφείς εδω ευχαριστώ... αν απλά θες να κράξεις τράβα στο Youtube... εαν τώρα γράφοντας αυτα ένιωσες έστω και λίγο γενναίος αποδεχόμενος μια φανταστική πρόκληση για να επισκεφτείς το σπιτι (απο την τελευταία πρόταση του κείμενου) τοτε η ηλικια σου μάλλον δεν ξεπερνά τα 10-12 χρονια όποτε παρε και μερικα ακομα "αλάνια" σαν εσενα και τραβα να βρεις κανενα "στοιχειωμένο" σπίτι στην περιοχή που μένεις...

 
Τη 28 Ιουλίου 2014 στις 5:44 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Αυτα τα πραγματα δεν υπαρχουν και συνηθως οι φημες ξεκινανε απο καποιον πηθανο βλακα που βαραγε μυγες και για να περασει την ωρα του ειπε οτι βλακια του ηρθε εκεινη την στιγμη στο μυαλο.Γι αυτο οποιος βαρεμενος θελει να το πιστεψει δικο του προβλημα.....;)

 
Τη 24 Ιουλίου 2015 στις 10:43 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Εγω δεν νομιζω να υπαρχει αλλα……πλακα εχει ενταξει

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα