Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Εντοπίστηκε «λυκάνθρωπος» στη Ρωσία!

Τετάρτη, 26.12.07 20:30
Πηγή: www.tempo.gr

Νεαρός που περιφερόταν γυμνός μέσα στο κρύο, εντοπίστηκε από χωρικούς στην κεντρική Ρωσία. Εξωτερικά φαίνεται σαν δεκάχρονο παιδί, ωστόσο η πραγματική του ηλικία είναι πολύ μεγαλύτερη. Επίσης, συμπεριφέρεται σαν αγρίμι, καθώς δεν ξέρει να μιλάει, ενώ είναι και επικίνδυνος, αφού έχει μάθει να ζει με τη βία!

Σύμφωνα με την «Daily Mail», το αγόρι φαίνεται να έχει μεγαλώσει σε αγέλες λύκων και η συμπεριφορά του μοιάζει ακριβώς όπως εκείνων.

Εντοπίστηκε στη Ρωσία και μεταφέρθηκε για εξετάσεις σε νοσοκομείο της Μόσχας, όμως κατάφερε να διαφύγει. Η αστυνομία τον αναζητεί ακόμα και προειδοποιεί τον κόσμο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, αφού ο μικρός «λυκάνθρωπος» δαγκώνει και τα δόντια του είναι τόσο κοφτερά και δυνατά, ώστε μπορεί ακόμα και να σκοτώσει. Τα νύχια των ποδιών του είναι γαμψά, όπως ακριβώς των λύκων, και περπατά με λυγισμένα τα άκρα. Μάλιστα, όταν θέλει να φάει, σκύβει και τρώει την τροφή του όπως οι λύκοι.

Ο νεαρός υπεβλήθη σε εξετάσεις, ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό, καθώς ξέφυγε της προσοχής των φρουρών του και το έσκασε. Οι αρχές φοβούνται μήπως επιτεθεί και δαγκώσει κάποιον, ενώ εκφράζεται και η ανησυχία ότι μπορεί να είναι φορέας διάφορων ασθενειών, που δεν αποκλείεται να είναι μεταδοτικές και θανατηφόρες.

Ετικέτες ,

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα