Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Bloody Mary

Στο βιβλίο, Spooky Pennsylvania, o S.E. Schlosser αφηγείται την ιστορία μίας μάγισσας που ζούσε σε ένα δάσος. Η μάγισσα, που ήταν γνωστή στους χωρικούς με το όνομα Bloody Mary, σκότωνε τα μικρά κορίτσια του χωριού και έπαιρνε το αίμα τους για να αναζωογονηθεί.

Η μάγισσα συνελήφθη και κάηκε στην πυρά. Την ώρα που καιγόταν και υπέφερε από τους πόνους, έδωσε μία κατάρα -όποιος κοίταζε σε έναν σκοτεινό καθρέφτη και έλεγε το όνομά της να πεθαίνει από βασανιστήρια.

«Από κείνη τη μέρα, όποιος έλεγε το όνομα Bloody Mary τρεις φορές σε έναν σκοτεινό καθρέφτη, θα καλούσε το εκδικητικό πνεύμα της μάγισσας. Λέγεται πως η μάγισσα θα κομμάτιαζε το σώμα του και θα άρπαζε την ψυχή. Οι ψυχές των δύστυχων θυμάτων της θα καίγονταν σε βασανιστήρια, όπως ακριβώς είχε καεί και η ίδια, ενώ θα παγιδεύονταν για πάντα μέσα στον καθρέφτη.»

Ετικέτες

12 σχόλια:

Τη 28 Ιουλίου 2012 στις 1:43 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

POLI OREO TO A8RO S!! iparxoun polloi mi8oi gia tn bloody mary.. alloi lene pos innt magissa, pos itn mia kakia vasillissa , akousa akmi pos itn mia kopella p itn panemorfi mexri p epa8e ena tromero atixima sto prosopo k paramorfo8ike.. palia tis arese na vlepi ores tn eafto tis ston ka8refti k mta t atixima dn tis t epetrepan .. mia mra p dn ipirxe kns sto spiti pige s ena domatio me ka8refti k otn antikrise tn eafto tis arxise na vgazi tromeres kravges.. mta arxise na perpata pros tn ka8refti orkizontas na skotoni opoion tn anazitisi (na tn anaferi 3 fores) .. anw.. pollles istories k polloi diaforoi tropoi iparxoun gia na pe3is t pexnidi tis..

 
Τη 13 Δεκεμβρίου 2013 στις 8:58 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Η Bloody Mary ηταν μια γυνεκα που ηξερε λιγη μαυρη μαγεια και αγαπουσε τον αντρα τησ.Ο αντρασ τησ την απατησε τηνμερα του γαμου τησ και αυτη φοροντασ το νυφικο πηγε πανω απο μια γεφυρα πηρε ενα μαχερι και το καρφοσε στην καρδια τησ,τοτε επεσε απο την γεφυρα μεσα στο ποταμι και πεθανε.Λιγο πριν ξεψιχισει καταραστικε με την εξισ καταρα.<>.Θα ερθει η Bloody Mary απο πισω του και με το ιδιο μαχερι που πεθανε τον σκωτοσει με το να του το καρφοσει στην καρδια. (συγνωμι για τα ορθογραφικα μου λαθει)

 
Τη 13 Δεκεμβρίου 2013 στις 9:07 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Oποιοσ παει 12 ακριβοσ στο μπανιο μονοστου,με σβησμενα φωτα,αναμενα κερια και πει τρεισ φορεσ (Bloody Mary)

 
Τη 18 Ιανουαρίου 2014 στις 11:07 π.μ. , Ο χρήστης Blogger agnostosperastikos είπε...

Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

 
Τη 18 Ιανουαρίου 2014 στις 11:09 π.μ. , Ο χρήστης Blogger agnostosperastikos είπε...

Η Bloody Mary ήταν βασίλισσα της Αγγλίας και ονομάστηκε έτσι λόγω των πολλών αιματοχυσιών που έγιναν εξαιτίας της κατά των προτεστάντων,θέλοντας να επαναφέρει την Αγγλία στα πλαίσια της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας(ανάλογη συμπεριφορά είχε και η Ελισσάβετ Ι),οπότε δεν ισχύουν οι δήθεν μύθοι περί μαύρης μαγείας και σκοτωμών κλπ!
Επίσης,έχω δοκιμάσει να πω 3 φορές bloody mary μπροστά σε καθρέφτη τα μεσάνυχτα(καθαρά για να αποδείξω ότι είναι μία βλακεία και μισή),δίχως να συμβεί τίποτα το κοσμοϊστορικό...

 
Τη 20 Αυγούστου 2014 στις 3:06 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Μπορει να ειναι αληθεια ο Θρυλος...Εγω παντως δν θα το ρισκαρω να το κανω..Giannis Mallios λεγομαι στο facebook,κατω απο το ονομα γραφει Aliverion,Greece...(Δεν γουσταρω την ψευτια,την ρουφιανια τα υπολοιπα που εχω βαλει)

 
Τη 20 Αυγούστου 2014 στις 3:10 μ.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω εαν ειναι αληθεια αυτα η οχι φιλε Γιαννη ομως για να το λεει ο agnostos perastikos πανω σημαινει οτι ειναι βλακειες ολα αυτα που λεγονται για την Μπλαντυ Μαιρη....

 
Τη 28 Αυγούστου 2014 στις 7:25 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

αυτο ακριβως ειναι ενα μεγαλο ΨΕΜΑ!!!!

 
Τη 28 Αυγούστου 2014 στις 7:27 π.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

ΟΙ bLOODY MARY ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ (ΨΕΜΑ)!!!!!

 
Τη 22 Οκτωβρίου 2014 στις 5:59 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

Όποιος το κάνει έχει πολύ δυναμισμο
Εγώ πάντος δεν θα το έκανα ειδικά το βραδυ!!!!



 
Τη 29 Ιουλίου 2015 στις 3:13 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

αν παει καποιος στον καθρεφτι να αναψει τα κερια στις 00.00 και γραψει με κραγιον βλουντι μερι θα εμφανιστη στο καθρεφτι με γκρατσουνιες και πειτε σου σκωτοσα το μωρι σου μπουλντι μερι η σε πιστευω το την εχετε πατειση ασχημα!!!!!!

 
Τη 29 Ιουλίου 2015 στις 3:18 π.μ. , Ο χρήστης Anonymous Ανώνυμος είπε...

ολα για την μπλουντι μερι ειναι ψεματα για να μας φοβισουν με τα ψεμα τα του ιντερνετ

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα